Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σαν αγρίμι έκανε μέσα στο τμήμα ο 18χρονος -Προσπάθησε να βιάσει τυφλή γυναίκα και μαχαίρωσε 37χρονο στη Νέα Μανωλάδα

Σαν αγρίμι έκανε μέσα στο τμήμα ο 18χρον...

Απολογείται την Δευτέρα στον ανακριτή

Ο 18χρονος από το Μπαγκλαντές ήταν σε κατάσταση αμόκ και με δυσκολία οι αστυνομικοί κατάφεραν να τον κάνουν να καθίσει σε καρέκλα, μέσα στο αστυνομικό τμήμα. Νωρίτερα ο αλλοδαπός, που σύμφωνα με αστυνομικές πηγές βρίσκεται παράνομα στη χώρα και εργαζόταν σε χωράφια της περιοχής, είχε προσπαθήσει να βιάσει μια τυφλή γυναίκα 55 ετών, ενώ μαχαίρωσε έναν 37χρονο ομοεθνή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr ο νεαρός έκανε σαν αγρίμι, χοροπηδούσε και αρνιόταν ακόμα και να καθίσει σε καρέκλα. Τρεις αστυνομικοί προσπαθούσαν να τον ελέγξουν.

Τον άνδρα συνέλαβε αστυνομικός του Αστυνομικού Τμήματος Ανδραβίδας, που ήταν εκτός υπηρεσίας και άκουσε τις φωνές της γυναίκας.

Τι συνέβη

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο 18χρονος το πρωί της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου,  εισήλθε σε αυλή οικίας ημεδαπών,στη Νέα Μανωλάδα, όπου βρίσκονταν μια 55χρονη και η 33χρονη κόρη της, τις οποίες απείλησε με μαχαίρι και αποπειράθηκε να βιάσει την 55χρονη, η οποία κατάφερε να του διαφύγει πεζή και να εισέλθει σε γειτονικό σπίτι.

Την ίδια στιγμή, ένας 37χρονος ομοεθνής του δράστη, επιχείρησε να τον ακινητοποιήσει, με αποτέλεσμα ο τελευταίος να τον πλήξει με το μαχαίρι που έφερε στον θώρακα και στην κοιλιά, προκαλώντας του σοβαρά τραύματα.

Άμεσα προσέτρεξε στον τόπο του περιστατικού αστυνομικός, που υπηρετεί στο Αστυνομικό Τμήμα Ανδραβίδας και βρισκόταν εκτός διατεταγμένης Υπηρεσίας, ο οποίος αφόπλισε και συνέλαβε τον δράστη.

Ο άνδρας θα απολογηθεί την Δευτέρα στον Ανακριτή Αμαλιάδας.

 

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις