Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Από 17/02/17 το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στην δορυφορική πλατφόρμα της CosmoteTV

Από 17/02/17 το ΙΟΝΙΑΝ εκπέμπει στην δορ...

Διαβάστε τις λεπτομέριες

Από τα χαράματα της Παρασκευής 17 Φεβρουαρίου 2017, το ΙΟΝΙΑΝ, εκπέμπει και στην δορυφορική πλατφόρμα της Cosmote TV στην θέση 673.

Η επίγεια εκπομπή του ΙΟΝΙΑΝ μέσα από την ψηφιακή πλατφόρμα της Digea σε 12 Νομούς της Πελοποννήσου, Νότιας Στερεάς και Νοτίου Ιονίου, μεγαλώνει.

Με την τοποθέτησή στην μεγαλύτερη δορυφορική πλατφόρμα της χώρας, το ΙΟΝΙΑΝ μπαίνει σε μια νέα εποχή, πρόσβασης τόσο στους εκατοντάδες χιλιάδες συνδρομητές σε ολόκληρη τη χώρα, όσο και στο εξωτερικό.

Παράλληλα, η τοποθέτηση του καναλιού, σε ειδικό ψηφιακό server στο Άμστερνταμ της Ολλανδίας, δημιούργησε μια αυτόνομη ποιοτική τηλεοπτική εκπομπή στο διαδίκτυο, τόσο μέσα από την ίδια την ιστοσελίδα μας (ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ) όσο και με δυναμική παρουσία του σε όλο τον πλανήτη από τις σύγχρονες συσκευές SMART τηλεοράσεων.

Οι SMART TV (μόνο αυτές κυκλοφορούν πλέον στην αγορά), αφού τοποθετηθούν και συνδεθούν στο ίντερνετ (ασύρματα bloototh, όσο και με καλώδιο ethernet) δίνουν τη δυνατότητα στο χρήστη, να μπει σε browser να βρει το www.ioniantv.gr, να πατήσει το LIVE πάνω αριστερά και στο τέλος να μεγεθύνει το παράθυρο για να δει σε ολόκληρη την τηλεοπτική του οθόνη το ΙΟΝΙΑΝ με τέλεια εικόνα και ήχο.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις