Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Το πρόγραμμα του Πάνθεον από 16/2 - Συνεχίζονται "Moonlight" και "Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι"

Πάτρα: Το πρόγραμμα του Πάνθεον από 16/2...

Στις 20.00 και στις 22.00 αντίστοιχα

Τη νέα κινηματογραφική εβδομάδα από την Πέμπτη 16/2 έως την Τετάρτη 22/2/2017, στο Πάνθεον στη Γούναρη, στην 2η αίθουσα του που λειτουργεί ως κινηματογραφική, συνεχίζεται η προβολή των φιλμ «Πενήντα πιο σκοτεινές αποχρώσεις του γκρι» που έχει κάνει πανελλαδική επιτυχία με 90.000 εισιτήρια και «Moonlight» που είναι υποψήφιο για 8 βραβεία Όσκαρ, ανάμεσα τους και καλύτερης ταινίας και σκηνοθεσίας.

ΑΠΟ ΠΕΜΠΤΗ 16/2 ΕΩΣ ΤΕΤΑΡΤΗ 22/2

ΩΡΑ 22:00

«ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΓΚΡΙ» (διανομή από την UIP)

Σκηνοθεσία: Τζέιμς Φόλεϊ

Πρωταγωνιστούν: Τζέιμι Ντόρναν, Ντακότα Τζόνσον, Κιμ Μπέισινγκερ, Μάρσια Γκέι Χάρντεν, Ρίτα Όρα, Μαξ Μαρτίνι.

Κατηγορία: Αισθηματικό

Διάρκεια: 115'

Υπόθεση:

Στο δεύτερο μέρος της τριλογίας, ο σκηνοθέτης Τζέιμς Φόλεϊ (του τηλεοπτικού «House of Cards») αναλαμβάνει να οπτικοποιήσει κινηματογραφικά τις ΠΕΝΗΝΤΑ ΠΙΟ ΣΚΟΤΕΙΝΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΙΣ (του κυρίου) ΓΚΡ(ε)Ι και να προσδώσει τις απαραίτητες πικάντικες λεπτομέρειες σε μια σχέση που φιλοδοξεί να είναι «βανίλια». Η Αναστάζια (Άνα) Στιλ (Ντακότα Τζόνσον) αποκαρδιωμένη από τα σκοτεινά μυστικά του πληγωμένου συναισθηματικά νεαρού επιχειρηματία Κρίστιαν Γκρέι (Τζέιμι Ντόρναν), έχει διακόψει τη σχέση τους κι έχει ξεκινήσει μια καινούρια καριέρα σ’ έναν εκδοτικό οίκο, έχοντας να αντιμετωπίσει και την έντονη πολιορκία του προϊσταμένου της.

Όμως, ο πόθος της για τον Γκρέι κυριαρχεί ακόμα σε κάθε της σκέψη κι έτσι, όταν εκείνος προσπαθεί να δελεάσει την Άνα για να επιστρέψει στη ζωή του, προτείνοντάς της μια νέα συμφωνία, εκείνη δεν μπορεί να του αντισταθεί. Γρήγορα αρχίζει να μαθαίνει για το οδυνηρό παρελθόν των προβληματικών, δυναμικών και απαιτητικών Πενήντα Αποχρώσεών, ενώ ο Γκρέι παλεύει με τους εσωτερικούς του δαίμονες…

Καθώς οι δύο τους προσπαθούν να οικοδομήσουν μία σχέση εμπιστοσύνης με σκοπό τη σταθερότητα, σκοτεινά μυστικά του παρελθόντος του Κρίστιαν περιβάλουν το ζευγάρι και απειλούν να καταστρέψουν το κοινό τους μέλλον. Το ερώτημα είναι «Μπορεί τελικά η αγάπη να θριαμβεύσει και να αλλάξει έναν άνθρωπο;».

ΩΡΑ 20:00

Η ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΓΙΑ 8 ΟΣΚΑΡ ΤΑΙΝΙΑ

«MOONLIGHT»

Διεκδικεί τα Όσκαρ Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας, Μοντάζ, Διασκευασμένου Σεναρίου, Φωτογραφίας, Μουσικής, Β’ Ανδρικού (Μαχερσάλα Άλι) και Β’ Γυναικείου Ρόλου (Ναόμι Χάρις).

Σκηνοθέτης: Μπάρι Τζένκινς

Ηθοποιοί: Μαχερσάλα Άλι, Σαρίφ Ερπ, Τζανέλ Μονέ, Ναόμι Χάρις, Τρεβάντε Ρόουντς.

Διάρκεια: 111 λεπτά.

Αυτή είναι η ιστορία μιας ολόκληρης ζωής.

Μια διαχρονική ιστορία ανθρώπινης επαφής κι αυτογνωσίας, το Moonlight εξιστορεί τη ζωή ενός νεαρού από την παιδική του ηλικία έως και την ενηλικίωση, καθώς παλεύει να βρει τη θέση του στον κόσμο. Ένα ζωτικό πορτρέτο της σύγχρονης ζωής ενός αφροαμερικανού κι ένας ποιητικός διαλογισμός για την ταυτότητα, την οικογένεια, τη φιλία, την αγάπη πλημμυρισμένος με βαθιά συμπόνοια και καθολικές αλήθειες.

Το συγκλονιστικό όραμα του Μπάρι Τζένκινς συγκινεί με την απεικόνιση των στιγμών, των ανθρώπων και των αγνώστων δυνάμεων που πλάθουν τη ζωή μας και μας καθορίζουν.

Την συγκινητική και ανθρώπινη ταινία που κοντεύει τα 20.000 εισιτήρια πανελλαδικά, διανέμει η Seven Films.

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture