Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Πανελλήνιο θέμα η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κ. Πελετίδη μετά τη μήνυση της Χρυσής Αυγής– 23 Φεβρουαρίου η απόφαση- ΦΩΤΟ & ΒΙΝΤΕΟ

Πανελλήνιο θέμα η δίκη του δημάρχου Πατρ...

"Να μην περάσει η ιδεολογία και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής"

Το γύρο της Ελλάδας κάνει από το πρωί η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη μετά από τη μήνυση της Χρυσής Αυγής. Τόσο το χρονικό της υπόθεσης, όσο για τα όσα συνέβησαν από το πρωί έξω και μέσα στα Δικαστήρια, φιλοξενείται σε όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, ηλεκτρονικά, έντυπα, τηλεόραση και ραδιόφωνα, όλης της χώρας.

Η δίκη διακόπηκε το απόγευμα της Δευτέρας και θα συνεχιστεί, όπως αποφάσισε το Δικαστήριο, στις 23 Φεβρουαρίου. Κατά τη σημερινή ακροαματική διαδικασία κατέθεσαν ως μάρτυρες υπεράσπισης η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου της Πάτρας Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας Αναστασία Τογιοπούλου.

Ο Κώστας Πελετίδης εξερχόμενος από τα Δικαστήρια, τόνισε ότι η δημοτική Αρχή θα «συνεχίσει τον αγώνα της για να μην περάσει η ιδεολογία και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής και το ρατσιστικό της δηλητήριο».

17.29: Η δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, διακόπηκε για τις 23 Φλεβάρη και θα συνεχιστεί με την απολογία του Δημάρχου και τις αγορεύσεις των συνηγόρων.

Μέχρι τη διακοπή της ακροαματικής διαδικασίας, το πλήθος παρέμενε συγκεντρωμένο φωνάζοντας συνθήματα έξω από τα Δικαστήρια και απαιτώντας να σταματήσει η δίωξή του, καθώς και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Βγαίνοντας από τα Δικαστήρια ο Δήμαρχος, έγινε δεκτός με χειροκροτήματα και συνθήματα. Απευθυνόμενος στους συγκεντρωμένους, ανέφερε μεταξύ άλλων:

«Η Δημοτική Αρχή θα συνεχίσει τον αγώνα της για να μην περάσει η ιδεολογία και η προπαγάνδα της Χρυσής Αυγής και το ρατσιστικό της δηλητήριο».

Επίσης με δήλωσή του στα μέσα ενημέρωσης, τόνισε:

«Εμείς θα συνεχίσουμε τον αγώνα μας. Το θέμα είναι πολιτικό και αφορά την προάσπιση αυτής της πόλης, απέναντι στα ρατσιστικά μηνύματα. Η Πάτρα δεν θα γίνει ποτέ ένας χώρος που θα δράσουν αυτοί που θέλουν να μας διαχωρίσουν και να λένε ότι τα παιδιά είναι ξένα και δεν θα πηγαίνουν στα σχολεία μας, γιατί δεν είναι δικά μας. Θα προασπίσουμε την πόλη μας από τα εγκλήματα τα οποία γίνονται με βάση τη ναζιστική ιδεολογία που έχει αυτό το μόρφωμα».

17.18: Για τις 23 Φεβρουαρίου διακόπηκε η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη μετά από τη μήνυση της Χρυσής Αυγής. Οι συγκεντρωμένοι μετά από την ανακοίνωση της απόφασης του δικαστηρίου, έφυγαν από την οδό Γούναρη και η κυκλοφορία των οχημάτων διεξάγεται κανονικά.

 

16.42: Διεκόπη πριν από λίγο η δίκη του δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη από το δικαστήριο. Πριν την διακοπή είχαν καταθέσει, ως μάρτυρες υπεράσπισης, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη και η πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου.

16.17 Ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η κατάθεση της πρώτης μάρτυρος υπεράσπισης στη δίκη του Δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που ήταν η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη.

Στην κατάθεσή της, αναφέρθηκε στην ομόφωνη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, για την μη παραχώρηση χώρων και γενικότερη την μη διευκόλυνση δράσης της Χρυσής Αυγής, από τον Δήμο Πατρέων.

Χαρακτηριστική είναι η απάντησή της, σε ερώτηση του υπόδικου πρώην βουλευτή της Χρυσής Αυγής, για το αν η απόφαση έβλαψε την Χρυσή Αυγή στη διάρκεια των εκλογών: «Ωφέλησε τον Πατραϊκό λαό» είπε.

 

15.21 Στους μάρτυρες υπεράσπισης έχει περάσει πια η σκυτάλη. Υπέρ του Δημάρχου Πατρέων καταθέτει αυτή την ώρα η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πατρέων Κατερίνα Γεροπαναγιώτη. Θα ακολουθήσει η Αναστασία Τογιοπούλου, Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Δυτικής Ελλάδας .

Μάρτυρες υπεράσπισης του Δημάρχου Πατρέων είναι και οι Δήμαρχοι Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, καθώς και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, Νίκος Παπάκος.

Όπως πληροφορείται το thebest.gr, από την έδρα ζητήθηκε να γίνει επιλογή των μαρτύρων υπεράσπισης του δημάρχου. Έτσι, μετά την κυρία Καραπαναγιώτη, αναμένεται να καταθέσουν η Αναστασία Τογιοπούλου και ένας από τους δυο δημάρχους.

Σε ακολουθήσει η απολογία του Κώστα Πελετίδη, οι αγορεύσεις των δικηγόρων και εν συνεχεία το δικαστήριο θα αποσυρθεί για να συσκεφθεί.

Η Γούναρη παραμένει αποκλεισμένη έξω από τα Δικαστήρια, λόγω του κόσμου που έχει συγκεντρωθεί και εκφράζει τη συμπαράστασή του.

 

14.25 Εξελίσσεται μέχρι και αυτή την ώρα η δίκη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη, ο οποίος κάθεται στο "σκαμνί" μετά από μήνυση της Χρυσής Αυγής. Ήδη έχει  καταθέσει ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής και μηνυτής Μιχάλης Αρβανίτης, ενώ αυτή την ώρα καταθέτει μάρτυρας κατηγορίας.

Μετά την εξέτασή του θα έρθει η σειρά των μαρτύρων υπεράσπισης του Δημάρχου Πατρέων.Ο κ. Πελετίδης πριν την έναρξη της δίκης δήλωσε:

«Σήμερα δεν δικάζεται ο Δήμαρχος Πατρέων, αλλά το σύνολο του Πατραϊκού λαού, που δεν θέλει να έχουμε εγκληματικές, ναζιστικές οργανώσεις, των οποίων τις πράξεις έχει ζήσει η ανθρωπότητα. Έχουμε κι εμείς βιώσει τι θα πει ναζιστική οργάνωση, με τα Προσφυγικά και τα Καλάβρυτα. Ο κόσμος που βρίσκεται εδώ σήμερα συγκεντρωμένος, το κάνει γιατί θέλει να υπερασπιστεί τις ανθρώπινες αξίες, να χτυπήσει το ρατσισμό κι εκείνες οι απόψεις που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή της πόλης.

Στο ερώτημα τι περιμένει από το Δικαστήριο, ο Δήμαρχος απάντησε: «Το καθήκον του. Το οποίο είναι να σταθεί με τον Ελληνικό, τον Πατραϊκό λαό και να σταματήσει την πορεία αυτών που στάζουν δηλητήριο, διχάζουν και αμαυρώνουν με τα εγκλήματά τους, την ζωή του τόπου μας».

Εν τω μεταξύ, παραμένει έξω από τα Δικαστήρια πλήθος που συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί για να υποστηρίξει αγωνιστικά τον Δήμαρχο Πατρέων.

 

13.53 Μετά τη νέα διακοπή συνήλθε ξανά το δικαστήριο και η δίκη του Δημάρχου Πατρέων συνεχίζεται.

 

13.15 Μικρή διακοπή έγινε πριν από λίγο στη δίκη του Δημάρχου. Η συμπαράσταση φορεών και πολιτών είναι μεγάλη. Η οδός Γούναρη παραμένει κλειστή έξω από τα δικαστήρια.

ΝΕΟΤΕΡΟ:Σε εξέλιξη βρίσκεται αυτή την ώρα η δίκη του Δημάρχου Πατρέων, στα Δικαστήρια της Πάτρας.Κατά του Δημάρχου κατέθεσε μήνυση η Χρυσή Αυγή. Μεγάλο και πολύπλευρο το κύμα συμπαράστασης στον Κώστα Πελετίδη.Η οδός Γούναρη από το πρωί παραμένει κλειστή έξω από τα δικαστήρια, λόγω του συγκεντρωμένου κόσμου, που εκφράζει την συμπαράστασή του.

«Περιμένω σήμερα από το δικαστήριο να κάνει το καθήκον του», δήλωσε ο δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης, περιμένοντας να ξεκινήσει η δίκη του. Όπως πρόσθεσε, «περιμένω να σταθεί με τον πατραϊκό λαό, τον ελληνικό λαό, με τις παναθρώπινες αξίες και να σταματήσει την πορεία αυτών που δηλητηριάζουν και διχάζουν».

«Το θέμα δεν είναι ότι δικάζεται ο δήμαρχος Πατρέων, αλλά το σύνολο του πατραϊκού λαού που βρίσκεται σήμερα εδώ για να υπερασπιστούν τις πανανθρώπινες αξίες, να κτυπηθεί ο ρατσισμός και εκείνες οι απόψεις που δηλητηριάζουν την πολιτική ζωή του τόπου μας», δήλωσε ο Κώστας Πελετίδης. Στο μεταξύ, έξω από το δικαστικό μέγαρο βρίσκεται σε εξέλιξη από νωρίς το πρωί πολυπληθής συγκέντρωση συμπαράστασης στον δήμαρχο Πατρέων.

 

 

 

ΝΩΡΙΤΕΡΑ Στα δικαστήρια της Πάτρας βρίσκεται ο Δήμαρχος Πατρέων Κώστας Πελετίδης έχοντας στο πλευρο του την πρόεδρο του δημοτικού συμβουλίου Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, αντιδημάρχους και δημοτικους συμβούλους. Εντυπωσιακή είναι η παρουσία εκπροσώπων φορέων και σωματείων έξω από τα δικαστήρια Πατρών. Η οδός Γούναρη έχει κλείσει από τον κόσμο που βρίσκεται εκεί για να συμπαρασταθεί στο δήμαρχο Πατρέων ο οποίος δικάζεται σήμερα κατηγορούμενος μετά από μήνυση που είχε υποβάλει σε βάρος του η Χρυση Αυγή.

Ο Δήμαρχος Πατρέων κατηγορείται από την Χρυσή Αυγή γιατί εμπόδισε την δράση της τοπικής οργάνωσης, μη δίνοντας της έναν δημόσιο χώρο για να κάνει συγκέντρωση προεκλογικά.

Όπώς αναφέρει και ο Δήμος " πλήθος λαού συγκεντρώθηκε από νωρίς το πρωί μπροστά στο Δημαρχείο, για να υποστηρίξει αγωνιστικά τον Δήμαρχο Πατρέων, Κώστα Πελετίδη, που διώκεται ύστερα από μήνυση της Χρυσής Αυγής και να απαιτήσει να σταματήσει η δίωξή του και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες.

Η αρχή έγινε με τους εργαζόμενους του Δήμου, που προχώρησαν σε στάση εργασίας και συγκέντρωση στις 8 το πρωί, έξω από το Δημαρχείο και η οποία λίγο πριν τις 9 μετατράπηκε σε μια μαχητική πορεία. Με επικεφαλής τον Δήμαρχο Πατρέων Κώστα Πελετίδη, τους Δημάρχους Καισαριανής, Ηλία Σταμέλο, Χαϊδαρίου, Μιχάλη Σελέκο και Πετρούπολης, Βαγγέλη Σίμο, τους Αντιδημάρχους, την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, δημοτικούς και διαμερισματικούς συμβούλους, κατευθύνθηκε στα Δικαστήρια, όπου ήταν συγκεντρωμένο πλήθος κόσμου (το οποίο όσο περνά η ώρα αυξάνεται), που ανέμενε τον Δήμαρχο και με συνθήματα εξέφραζε την στήριξή του.

Παρούσα στη συγκέντρωση είναι αντιπροσωπεία της Κ.Ε. του ΚΚΕ, που αποτελείται από τον Βουλευτή Αχαΐας και μέλος της Κ.Ε., Νίκο Καραθανασόπουλο, Νίκο Σοφιανό, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του κόμματος και την Τασία Τσατσούλη, μέλος της Κ.Ε".

Οι δρόμοι μπροστά και γύρω από τα Δικαστήρια  παραμένουν κλειστοί από το συγκεντρωμένο πλήθος, ανάμεσα στο οποίο είναι οι επικεφαλής των δημοτικών παρατάξεων, Χρήστος Πατούχας, Ανδρέας Φίλιας, Νίκος Τζανάκος, Βίβιαν Σαμούρη και Θόδωρος Ντρίνιας, καθώς και οι δημοτικοί σύμβουλοι Ουρανία Μπίρμπα, εκ μέρους της δημοτικής παράταξης ΡΑΠ και Θόδωρος Ξυλιάς, από την δημοτική παράταξη «Νέα Πόλη».

Μάρτυρες υπεράσπισης του Δημάρχου Πατρέων, θα καταθέσουν οι Δήμαρχοι Καισαριανής, Ηλίας Σταμέλος, Χαϊδαρίου, Μιχάλης Σελέκος και Πετρούπολης, Βαγγέλης Σίμος, η Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Πάτρας, Κατερίνα Γεροπαναγιώτη, η Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πάτρας, Νίκος Παπάκος.

*Πρώτη ενημέρωση (7.00πμ)

Παράλληλα, δεν έδωσε μέσω των υπηρεσιών του Δήμου στοιχεία στην Κεντρική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής για το πόσα παιδιά μεταναστών και σε ποιους σταθμούς φιλοξενούνται στην Πάτρα.

Και στις δυο περιπτώσεις ο Δήμαρχος εφάρμοσε τις ομόφωνες αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου

*Δείτε ΦΩΤΟ από τις προσυγκεντρώσεις έξω από το Δημαρχείο στην οδό Μαιζώνος,

Κόμματα, σύλλογοι εργαζομένων, φορείς και σύσσωμη η Τοπική Αυτοδιοίκηση έχουν προχωρήσει σε ανακοινώσεις, αποφάσεις και ψηφίσματα υπέρ του δημάρχου Πατρέων, με κύριο αίτημα να σταματήσει η δίωξη εναντίον του και να αναληφθεί πρωτοβουλία υπέρ του από την κυβέρνηση και τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

Καταρχήν, το Δημοτικό Συμβούλιο Πατρέων με ομόφωνο ψήφισμά του την Παρασκευή 27 Ιανουαρίου «απαιτεί να σταματήσει τώρα η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων Κώστα Πελετίδη και να αναλάβουν προς αυτή την κατεύθυνση ανάλογες πρωτοβουλίες η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».

Να σταματήσει η δικαστική δίωξη κατά του δημάρχου απαιτούν με αποφάσεις τους και οι Τοπικές Ενότητες του δήμου Πατρέων.

Στο μεταξύ ο Περιφερειάρχης Δυτικής Ελλάδας Απόστολος Κατσιφάρας προτίθεται να καταθέσει στην συνεδρίαση της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας ψήφισμα στήριξης στον κ. Πελετίδη.

Ο σύλλογος υπαλλήλων του δήμου Πατρέων, με ομόφωνη απόφασή του, κήρυξε στάση εργασίας για τις 13 Φεβρουαρίου και καλεί τους εργαζόμενους του δήμου σε συγκέντρωση στις 8 το πρωί μπροστά στο δημαρχείο και πορεία- συγκέντρωση έξω από τα Δικαστήρια. Ο σύλλογος υπαλλήλων ζητεί «να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων και να αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».

Επίσης, σε κινητοποίηση και συγκέντρωση τη Δευτέρα στις 8 π.μ. καλούν στα Δικαστήρια Πάτρας τα παρακάτω σωματεία:

-Συνδικάτο Οικοδόμων & Συναφών Επαγγελμάτων Πάτρας

-Συνδικάτο Εργαζομένων στους Ο.Τ.Α. Ν. Αχαΐας «Η ΕΝΟΤΗΤΑ» -Κλαδικό Συνδικάτο & Τροφίμων Ν. Αχαΐας

-Συνδικάτο εργατοϋπαλλήλων επισιτισμού – τουρισμού & ξενοδοχείων Ν. Αχαΐας -Συνδικάτο νέων τεχνολογιών & τηλεπικοινωνιών Ν. Αχαΐας -Σωματείο Εργατοϋπαλλήλων στις εμπορικές επιχειρήσεις & παροχής υπηρεσιών Ν. Αχαΐας

-Σωματείο Συνταξιούχων ΝΑΤ Πάτρας -Σωματείο Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Πάτρας

- ΚΕΕΡΦΑ-ΚΙΝΗΣΗ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΟ ΡΑΤΣΙΣΜΟ ΚΑΙ ΤΗ ΦΑΣΙΣΤΙΚΗ ΑΠΕΙΛΗ

Στο πλευρό του Κώστα Πελετίδη και ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας, τα μέλη του οποίου σε σχετικη ανακοίνωση αναφέρουν:«Ο ΣΥΡΙΖΑ Αχαΐας προσυπογράφει το ομόφωνο ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου και εκφράζει την αμέριστη συμπαράστασή του στον Κώστα Πελετίδη Δήμαρχο Πατρέων, ενόψει της επικείμενης δίκης του.

Σειρά Δημοτικών Συμβουλίων δήμων σε όλη την Ελλάδα έχουν εκδώσει ψηφίσματα συμπαράστασης υπέρ του Κ. Πελετίδη. Μεταξύ άλλων, ψηφίσματα υποστήριξης έχουν εκδώσει τα Δημοτικά Συμβούλια των δήμων: Αθηναίων, Ζωγράφου, Καισαριανής, Χαλανδρίου, Ηλιούπολης, Νίκαιας – Αγ. Ι. Ρέντη, Κερατσινίου – Δραπετσώνας, Χαϊδαρίου, Καλαμαριάς, Νεάπολης – Συκεών, Μεγαλόπολης, Αγρινίου, Ναυπάκτου, Θέρμου, Αμφιλοχίας, Ιστιαίας – Αιδηψού, Ακτίου – Βόνιτσας, Πύργου, Πρέβεζας, Ερυμάνθου, Τρίπολης, Ιωαννιτών, Κεφαλονιάς, Κέρκυρας, Ρεθύμνης Ικαρίας.


Τη συμπαράστασή της εκφράζει με σημερινό, ομόφωνο ψήφισμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων (ΠΕΔ) Δυτικής Ελλάδας.

Το Γενικό Συμβούλιο της ΠΟΕ-ΟΤΑ εξέδωσε ψήφισμα με το οποίο καταδικάζει τη δίωξη του δημάρχου Πατρέων, Κώστα Πελετίδη.

Στο πλευρό του δημάρχου Πατρέων στέκεται η Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), η οποία ζητά ομόφωνα να σταματήσει η δίωξη του δημάρχου Πατρέων καθώς και να αναλάβει προς αυτήν την κατεύθυνση ανάλογη πρωτοβουλία η κυβέρνηση και οι αντίστοιχες κρατικές υπηρεσίες».

Επίσης ο Σύλλογος Εργαζομένων Αποκεντρωμένης Διοίκησης δηλώνει την συμπαράστασή του στον Κώστα Πελετίδη. Όπως σημειώνει στην ανακοίνωσή τους, «παράβαση καθήκοντος για εμάς θεωρείται το να αφήνεις το φασιστικό και ρατσιστικό δηλητήριο της Χρυσής Αυγής να εμποτίζει το λαό και κυρίως τη νεολαία της χώρας μας.

Αποφάσεις και ψηφίσματα για να σταματήσει η δίωξη του Δημάρχου Πατρέων έχουν μεταξύ άλλων εκδώσει:

- Ο Σύλλογος Εργαζομένων ΟΤΑ Ναυπακτίας και Δωρίδας

- Το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Ζακύνθου

-Η Α’ ΕΛΜΕ Αχαΐας

- Το Σωματείο Εργαζομένων ΥΕΘΑ-Εργοστασίου Αράξου

- Ο Εμπορικός και Εισαγωγικός Σύλλογος Πατρών

-Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικηγόρων Ελλάδας

-Ο Παμμικρασιατικός Σύνδεσμος Πατρών και Περιχώρων

-Ο Σύλλογος Δημοκρατικών Γυναικών Πάτρας

-Σύλλογος Δημοτικών Υπαλλήλων Κεφαλονιάς

-Σύλλογος Προσωπικού ΔΕΥΑΠ

-Σύλλογος Διοικητικού Προσωπικού του Πανεπιστημίου Πατρών

-Νομαρχιακό Τμήμα Α.Δ.Ε.Δ.Υ. Αχαΐας

-Ομοσπονδία Συλλόγων Υπαλλήλων Αιρετών Περιφερειών Ελλάδας

-Συνδικάτο Εργαζομένων στους ΟΤΑ Νομού Αχαΐας «Η Ενότητα»

-Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Πάτρας

-Σύλλογος Εμποροϋπαλλήλων Πάτρας

-Εργατικό Κέντρο Αγρινίου

-Ένωση Οικοδόμων και εργαζομένων στα συναφή επαγγέλματα Νομού Αιτωλοακαρνανίας

-Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πάτρας

-Ελληνική Επιτροπή για τη Διεθνή Ύφεση και Ειρήνη (ΕΕΔΥΕ)

-Σύλλογος Συνταξιούχων ΟΑΕΕ Καλαβρύτων

- Συνδικάτο Εργατοϋπαλλήλων Μετάλλου Πάτρας «Η Ένωση»

-Πανελλήνιος Σύλλογος Συνταξιούχων πρώην ΔΕΚΟ και Τραπεζών

-Σωματείο Σχολικών Τροχονόμων Νομού Αχαΐας

-Σύλλογος Παραγωγών Λαϊκών Αγορών

-Όμιλος Παράκτιων Αλιέων και Θαλάσσιων Αθλημάτων Αχαΐας (ΟΠΑΘΑ)

-Σωματείο Εργαζομένων Νοσοκομείου «Αγ. Ανδρέας» «Ο Ιπποκράτης»

- Σύλλογος Εργαζομένων Ο.Τ.Α. και Δημοτικών Επιχειρήσεων Νομού Θεσσαλονίκης

-Λαϊκή Συσπείρωση Ξάνθης

- Β΄ ΕΛΜΕ Αιτωλοακαρνανίας -Αγροτικός Σύλλογος Αιγίου -Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Ηλιούπολης «Μιχάλης Παπαμαύρος» -Σύλλογοι Υπαλλήλων Π.Ε. Αχαΐας, Π.Ε. Αιτωλοακαρνανίας & Π.Ε. Ηλείας, Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας – Σύλλογος Εκπαιδευτικών Π.Ε. Βύρωνα – Καισαριανής – Παγκρατίου «ΡΟΖΑ ΙΜΒΡΙΩΤΗ» – Δ.Σ. Σωματείου Εργαζομένων στα ιδρύματα υγείας Ιδ. Δικαίου και Ν.Π.Ι.Δ. Ν. Αχαΐας – Συνεργαζόμενες Οργανώσεις Συνταξιούχων Πάτρας: Ι.Κ.Α-Ο.Α.Ε.Ε –Ν.Α.Τ –Τ.Σ.Ε-Ο.Α.Ε.Ε- ΤΑΕ-ΟΑΕΕ ΠΑΣΑΣ ΔΕΗ ΙΚΑ Κάτω Αχαΐας – Οι Φοιτητικοί -Σπουδαστικοί σύλλογοι: Ηλεκτρολόγων Μηχ., Μηχανικών Η/Υ, Μηχανολόγων Μηχ., Πολιτικών Μηχανικών, Xημικών Μηχανικών, Μαθηματικού, Βιολογικού, Γεωλογικού, Επιστήμης Υλικών, Φυσικού, Χημικού, Ιατρικής, Φαρμακευτικής, ΠΤΝ, ΣΕΥΠ, ΣΤΕΦ, ΣΔΟ -Λαϊκή Επιτροπή Προσφυγικών.

Ανακοίνωση συμπαράστασης εξέδωσε και η Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών (ΠΟΕΣΥ), στην οποία αναφέρεται ότι «οι υπόδικοι για τη δολοφονία του Π. Φύσσα, για την επίθεση στους Αιγύπτιους ψαράδες και τους συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ, καθώς και για σωρεία άλλων αδικημάτων, προκαλούν το δημοκρατικό αίσθημα με την απόπειρα δίωξης του δημάρχου».

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις