Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Στελέχη των ΑΝΕΛ στην ανοικτή πολιτική εκδήλωση του Γιάννη Λαϊνιώτη

Στελέχη των ΑΝΕΛ στην ανοικτή πολιτική ε...

Αυτή την Κυριακή στον «Αστέρα»

Την Πρωτοχρονιάτικη πίτα των πολιτικών  γραφείων που διατηρεί σε Πάτρα και Αίγιο, κόβει ο Α΄ Επιλαχών βουλευτής Αχαΐας των ΑΝ.ΕΛ. Γιάννης Λαϊνιώτης, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2017  (ώρα 11.00) στις αίθουσες του ξενοδοχείου «Αστήρ» (Αγ. Ανδρέου 16-Πάτρα)

Η κοπή λαμβάνει τον χαρακτήρα ανοικτής πολιτικής εκδήλωσης, καθώς αναμένεται να παραστούν και να τιμήσουν με την παρουσία τους τον Γιάννη Λαϊνιώτη και  υψηλόβαθμα στελέχη του Κινήματος από την Αθήνα.

Ανάμεσα σε άλλους θα παραβρεθούν και θα απευθύνουν χαιρετισμούς, ο Αν. Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών και Διοικητικής Ανασυγκρότησης, κ. Τζανέτος Φιλιππάκος και ο κ. Κώστας Κίγκας, Μέλος του Εθνικού Συμβουλίου και της Εκτελεστικής Επιτροπής, Γραμματέας Οργανωτικού των ΑΝ.ΕΛ.

Την πίτα θα ευλογήσει ο Πρωτοπρεσβύτερος π. Νικόλαος Σκαδαρέσης, προϊστάμενος του νέου Ι.Ν. Αγ. Ανδρέου και εκπρόσωπος Τύπου της Ι. Μητροπόλεως Πατρών.

Ο Γιάννης Λαϊνιώτης, αναμένεται να μιλήσει για όλες τις «καυτές» πολιτικές εξελίξεις σε κεντρικό επίπεδο, ενώ θα κάνει ιδιαίτερη μνεία και σε ζητήματα που απασχολούν την ευρύτερη περιοχή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις