Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

SPOTLIGHT

/

Πάτρα: «Vermood - Μία νύχτα με βερμούτ» στο τζαζ μπαρ Νότος

Πάτρα: «Vermood - Μία νύχτα με βερμούτ» ...

Διοργανώνει την Πέμπτη 2/2 η Πατρινή ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης

Αυτή την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου 2017 η Πατρινή ποτοποιία Τεντούρα Κάστρο – Χάχαλης αναβιώνει την απόλαυση του βερμούτ και παρουσιάζει κλασικά αλλά και νέα cocktails με βασικό συστατικό το VERMOOD σε μία μοναδική vintage εμπειρία.

Το event με τίτλο «Vermood - Μία νύχτα με βερμούτ» θα φιλοξενηθεί στο γνωστό τζαζ μπαρ Νότος της οδού Πατρέως και Κανακάρη, στην Πάτρα. Όπως αναφέρει το δελτίο Τύπου, ο Νότος θα μας φιλοξενήσει στον all time classic χώρο του, προκειμένου να αναβιώσουμε τις γευστικές μνήμες του παλιού και αγαπημένου βερμούτ,  ανατρέχοντας στις συνήθειες παλαιότερων δεκαετιών. Ταυτόχρονα, θα συνδεθούμε με τα γευστικά δεδομένα του σήμερα και θα δημιουργήσουμε μοντέρνα cocktails με το VERMOOD, που αποτελεί τη νέα, βελτιωμένη έκδοση της παλιάς συνταγής βερμούτ της ποτοποιίας μας.

Το 1939 ο παππούς Παναγιώτης Χάχαλης αρωμάτισε το βερμούτ με χιώτικα βότανα και ταξίδεψε την ποτοποιία και τη συνταγή του από τη Χίο στην Πάτρα που φημίζεται για τις ποικιλίες μοσχάτου.

Σήμερα, από τη συνεργασία της ποτοποιίας ΤΕΝΤΟΥΡΑ ΚΑΣΤΡΟ - ΧΑΧΑΛΗΣ, του Αργύρη Οικονομάκου και του Μάριου  Ηλιόπουλου, προκύπτει το VERMOOD, όπου η παλιά συνταγή τελειοποιείται και αποκτά μοντέρνα διάθεση. Η γλύκανση είναι φυσική, προερχόμενη από εκλεκτό ημίγλυκο λευκό οίνο (Μοσχάτο) που αρωματίζεται με αρτεμισία, περγαμόντο και ποικιλία ελληνικών βοτάνων. Χωρίς προσθήκη χρωστικών ουσιών και ζάχαρης, περιέχει ελληνικό μέλι που ενισχύει την ιδιαίτερη γεύση του.

Ώρα Έναρξης: 22:00

Περισσότερες πληροφορίες για το VERMOOD: www.vermood.gr

https://www.facebook.com/vermood/

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Spotlight