Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

ΕΛ.ΑΣ:Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του Φώτη Τσόλκα και του Βασίλη Σεϊντή

ΕΛ.ΑΣ:Τα αποχαιρετιστήρια μηνύματα του Φ...

Κρίσεις στην αστυνομία

Αποστρατεύτηκαν από την ΕΛ.ΑΣ στις υπό εξέλιξη κρίσεις ο Γενικός Αστυνομικός Διευθυντς Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας Φώτης Τσόλκας και ο Αστυνομικός Διευθυντής Αχαΐας Βασίλης Σεϊντής. Και οι δύο σήμερα έστειλαν αποχαιρετιστήρια κι ευχαριστήρια μηνύματα.

Ευχαριστήριο μήνυμα του Αντιστράτηγου Φώτιου  ΤΣΟΛΚΑ προς το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, τους Φορείς, και τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας


"Με αίσθημα ευθύνης, αλλά και γεμάτος με συναισθήματα συγκίνησης και χαράς, αποχωρώ σήμερα, ύστερα από τριάντα τρία συνεχή χρόνια, γεμάτος αναμνήσεις και εμπειρίες, από το Σώμα της Ελληνικής Αστυνομίας.

Θα ήθελα να εκφράσω τις θερμές ευχαριστίες μου, στην πολιτική και φυσική Ηγεσία του Σώματος, για την εμπιστοσύνη που μου έδειξε, όλα αυτά τα χρόνια, αναθέτοντάς μου σημαντικές θέσεις, σε διάφορες Αστυνομικές Υπηρεσίες, με αποκορύφωμα την προαγωγή μου σε Υποστράτηγο και την τοποθέτησή μου ως Γενικό Περιφερειακό Αστυνομικό Διευθυντή Δυτικής Ελλάδας.

Ειλικρινά, νιώθω την ανάγκη, να ευχαριστήσω τις Αρχές, τους Φορείς και τους πολίτες της Δυτικής Ελλάδας, αλλά κυρίως το αστυνομικό και πολιτικό προσωπικό, όλων των Υπηρεσιών της Περιφέρειας μας, για την αμέριστη στήριξη του, όλο αυτό το διάστημα.

Νιώθω ιδιαίτερη ανάγκη να ευχαριστήσω τους πολίτες της Πάτρας, για την άριστη σχέση που είχαμε, την εμπιστοσύνη που μου έδειξαν, τη φιλία και την αγάπη, που με περιέβαλαν τα τελευταία τρία χρόνια, τους οποίους δεν πρόκειται να ξεχάσω ποτέ.

Το έργο που επιτελέσαμε είναι αποτέλεσμα εποικοδομητικής και συλλογικής δουλειάς και δεν απορρέει μόνο από τις προσπάθειες του Προϊσταμένου, αλλά οφείλεται κυρίως στις συνεχείς και άοκνες προσπάθειες τόσο των Αξιωματικών, όσο και των υπολοίπων στελεχών μας.

Παράλληλα, σημαντικότατη συμβολή στο έργο μας, προσέφεραν οι δημοσιογράφοι και τα Μ.Μ.Ε., τους οποίους ιδιαίτερα ευχαριστώ για την άριστη επικοινωνία, που είχαμε στον τομέα της ενημέρωσης των πολιτών σε αστυνομικά θέματα.

Παραμένω ενεργός πολίτης και ταυτόχρονα αρωγός στο δύσκολο έργο που καθημερινά καλείται να επιτελέσει ο Έλληνας αστυνομικός ως εγγυητής της ζωής, της περιουσίας και των ατομικών δικαιωμάτων του πολίτη σε μία κρίσιμη καμπή για τη Χώρα μας, όπου τα πάντα μέσα σε ένα περιβάλλον ρευστότητας, αλλάζουν με πρωτόγνωρη ταχύτητα.

Τέλος, θέλω ειλικρινά να ευχαριστήσω την οικογένεια μου, την σύζυγο μου Σπυριδούλα και τα δύο παιδιά μου, Ειρήνη και Αναστάσιο, για την κατανόηση που επέδειξαν και την αμέριστη συμπαράσταση που μου παρείχαν, σε όλη μου την σταδιοδρομία.

Εύχομαι σε όλους υγεία και κάθε καλό σε προσωπικό, οικογενειακό και επαγγελματικό επίπεδο.

Σας ευχαριστώ!"


Ευχαριστήριο μήνυμα του Υποστράτηγου Ιωάννη ΣΕΙΝΤΗ

Με αισθήματα βαθιάς συγκίνησης και πάνω απ’όλα με ήρεμη την συνείδησή μου, απέρχομαι του Σώματος Ελληνικής Αστυνομίας, ύστερα από απόφαση υπηρεσιακού Συμβουλίου.

Αποχωρώντας από το Σώμα, μετά από 35 χρόνια αισθάνομαι επιτακτική την ανάγκη να επικοινωνήσω με τους Αστυνομικούς, τους Ειδικούς Φρουρούς και το Πολιτικό Προσωπικό, ώστε να τους εκφράσω τις ευχαριστίες μου για την καλή συνεργασία και επικοινωνία που είχαμε τα τρία χρόνια παραμονής μου στην θέση του  Δ/ντού της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αχαΐας.

Την προσωπική μου Υπηρεσιακή διαδρομή, επέλεξα να την διανύσω εβρισκόμενος πάντοτε στην πρώτη γραμμή σαν απλός στρατιώτης, εκτελώντας το καθήκον μου στο ακέραιο, δίπλα στον πολίτη, αποσκοπώντας πάντοτε στην καταπολέμηση της εγκληματικότητας και στην διασφάλιση της έννομης τάξης επ’ ωφελεία της κοινωνίας, μέχρι και την  τελευταία ημέρα της Υπηρεσιακής μου ζωής.

Θέλω να ευχαριστήσω επίσης, της Αρχές, τους Φορείς, τους συλλόγους και τους επώνυμους και ανώνυμους πολίτες του Νομού Αχαΐας και εύχομαι ο προστάτης μας Άγιος Ανδρέας, να χαρίσει υγεία ατομική και οικογενειακή, δύναμη και προκοπή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις