Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

WELL BEING

/

3 σύμμαχοι που θα σας λύσουν τα χέρια στη διατροφή σας!

3 σύμμαχοι που θα σας λύσουν τα χέρια στ...

...για να έχετε καλές συνήθειες χωρίς κόπο!

Η δουλειά σας σας κρατάει πολλές ώρες απασχολημένους και δεν προλαβαίνετε να μαγειρέψετε; Νιώθετε πως θέλετε να προσέχετε τη διατροφή σας και όλο κάτι γίνεται και χαλάει;

Για να μπορέσετε να πετύχετε μία καλή διατροφή, τόσο για να νιώθετε καθημερινά καλύτερα όσο και για να μην επιβαρύνετε το σώμα σας, 3 είναι οι σύμμαχοι που θα σας λύσουν τα χέρια:

  • Οργάνωση: Αν έχετε ένα πλάνο στο μυαλό σας μπορούν όλα να γίνουν πιο εύκολα! Προγραμματίστε λοιπόν τί θέλετε να φάτε αυτήν την εβδομάδα, ώστε να προμηθευτείτε τα απαραίτητα. Εφόσον λείπετε τόσες πολλές ώρες από το σπίτι μην παραλείψετε να προγραμματίσετε και τα ενδιάμεσα γεύματά σας ώστε να είσαι ισορροπημένα και θρεπτικά, καθώς αποτελούν σημαντική πτυχή της καθημερινότητάς σας!
  • Γρήγορη μαγειρική: Εφοδιαστείτε με εύκολες και γρήγορες συνταγές καθώς και σκεύη που επιταχύνουν τη διαδικασία μαγειρέματος όπως κεραμικά σκεύη, αντικολλητικό τηγάνι κλπ για να εξοικονομείτε πολύτιμο χρόνο. Η αυτοματοποίηση ή η προετοιμασία του μαγειρέματος μπορεί επίσης να σας βοηθήσει, αν για παράδειγμα έχετε κόψει τα λαχανικά από το πρωί ή έχετε ξεπαγώσει το κρέας από το βράδυ.
  • Σωστή αποθήκευση: Το σωστό μέγεθος των τάπερ ανάλογα με την ποσότητα φαγητού που αποθηκεύετε είναι πολύ βασικό ώστε να πετύχετε για την μεγαλύτερη δυνατή διατήρηση. Εξίσου βολικό είναι φυλάτε το φαγητό σε μερίδες, ώστε να μη χρειάζεται να το μοιράζετε στην πορεία, όπως επίσης μια καλή ιδέα είναι το να το καταψύχετε, αν δεν προλαβαίνετε να το καταναλώσετε άμεσα. Δείτε έναν αναλυτικό οδηγό για τη σωστή συντήρηση των τροφίμων εδώ.

Τώρα ξέρετε πώς θα κάνετε την καλή διατροφή καθημερινό σύμμαχό σας!

Αν νιώθετε πως χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια στην οργάνωση της διατροφής σας, ακόμα και αν μένετε μακριά ή εκτός Ελλάδας με διαφορετικές διαθέσιμες επιλογές, οι Κλινικές Διαιτολόγοι-Διαιτολόγοι MSc,  Λαμπροπούλου Μέμα & Συμεοπούλου Μαρκέλλα είναι εδώ για εσάς. Κλείστε τώρα το ραντεβού σας μαζί τους στο 2610 220 159.

 

Ευτροφία – Διαιτολογικές υπηρεσίες

Μαιζώνος 52, 26221, Πάτρα

Τηλέφωνο: 2610 220159

Website: eutrofia.gr

Facebook: eutrofiapatra

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being