Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΠΗΓΑΜΕ ROYAL ΣΤΟ LIVE ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΡΕΣΕ ΠΟΛΥ! ΛΕΣ ΚΑΙ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΜΠΟΥΑΤ ΝΕΑΣ ΕΠΟΧΗΣ

ΠΗΓΑΜΕ ROYAL ΣΤΟ LIVE ΤΗΣ ΗΡΩΣ ΚΑΙ ΜΑΣ Α...
Βγενόπουλος Φάνης

Τραγουδώντας "κατευθείαν στην καρδιά"

«Η συναυλία της Παρασκευής θα είναι σαν ένα reunion παλιών συμμαθητών», είχε πει η Ηρώ στη συνέντευξη που έδωσε στο thebest.gr και αυτό ακριβώς συνέβη εκείνο το βράδυ στο Royal.Ο χώρος, ζεστά φωτισμένος, με τα τραπεζάκια, τα πάσο και τα απαραίτητα κεριά, θύμιζε κάτι από μπουάτ της Πάτρας στα τέλη του ’80, όταν η Ηρώ έκανε τις πρώτες της εμφανίσεις με μακριά μαύρα μαλλιά και μακριές φούστες…

Οι παλιοί συμμαθητές της, οι φίλοι της που ποτέ δεν τους ξέχασε και δεν την ξέχασαν, η μητέρα της, αλλά και ο δάσκαλός της Πολυφωνικής, Σταύρος Σολωμός βρέθηκαν εκεί για να απολαύσουν την Ηρώ.

Και αυτή τους αποζημίωσε με το καλύτερο τρόπο!

Με ένα πιάνο και τη μαγική της φωνή κατάφερε να καθηλώσει, στην αρχή είναι η αλήθεια «ατίθασο»  κοινό, που είχε γεμίσει ασφυκτικά τη σάλα και να το παρασύρει σε ένα ο νοσταλγικό μουσικό ταξίδι, μιλώντας «κατευθείαν στην καρδιά». Το κοινό ανταποκρίθηκε με χαρά στο κάλεσμα και τραγουδούσε αυθόρμητα, σχεδόν σε όλα τα κομμάτια, όπου στο τέλος έγιναν όλοι μια παρέα.

Επί τρεις ώρες, η Ηρώ ερμήνευσε με μοναδικό τρόπο, όλες τις μεγάλες επιτυχίες της, που την καθιέρωσαν στον καλλιτεχνικό χώρο, τραγούδια από τους μεγάλους Έλληνες συνθέτες, αλλά και ισπανόφωνα και αγγλόφωνα κομμάτια.

Ευχάριστη έκπληξη της βραδιάς ήταν ο ανερχόμενος τραγουδιστής Αδάμ Τσαρούχης, ο οποίος με την αισθαντική φωνή  και τη σεμνότητά του, γοήτευσε το κοινό και κέρδισε το ζεστό του χειροκρότημα.

Η Ηρώ έφυγε από την Πάτρα πριν από 30 χρόνια, και όλο αυτό το διάστημα δεν είχε δώσει ποτέ δική της συναυλία στη γενέτειρά της. Όχι γιατί δεν ήθελε, όπως είπε από σκηνής, αλλά γιατί κανένας δεν την κάλεσε!Και αυτό δεν είναι παράπονο, αλλά η αλήθεια, όπως έσπευσε να προσθέσει.

Όπως και να έχει η βραδιά αυτή θα μείνει αξέχαστη σε όσους την έζησαν, όχι γιατί ορκίστηκε ο Τραμπ και βγήκαν έξω για να ξεχάσουν τον πόνο τους, όπως είπε χαριτολογώντας η τραγουδίστρια, αλλά γιατί σε αυτές τις τρεις ώρες, αγάπησαν, γέλασαν, νοστάλγησαν, λυπήθηκαν και χάρηκαν με οδηγό τη μαγική φωνή της Ηρώς.

Ελπίζουμε η επόμενη συναυλία της Ηρώς στην Πάτρα, να μην αργήσει…

Φωτογραφίες από το flashstar

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture