Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Άνοιξε νέο κατάστημα ξένου Τύπου στην Πάτρα, το International Press Milkro

Άνοιξε νέο κατάστημα ξένου Τύπου στην Πά...

Απέναντι από το σημείο όπου άλλοτε λειτουργούσε το γνωστό Newsstand

Ένα ευχάριστο νέο πληροφορηθήκαμε για το άνοιγμα ξανά μετά από αρκετούς μήνες, για την ακρίβεια μετά από 13 μήνες, ενός νέου καταστήματος Ξένου περιοδικού Τύπου και μάλιστα ακριβώς απέναντι από το σημείο που λειτουργούσε το προηγούμενο μαγαζί, το γνωστό σε όλους Newsstand, στην οδό Αγ. Ανδρέου 40 πλησίον στην πλατεία Τριών Συμμάχων, στην Πάτρα.

Το μαγαζί που σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες θα λέγεται International Press Milkro, θα διευθύνεται απευθείας από την Milkro Hellas, την εταιρεία δηλαδή που έχει αναλάβει το τελευταίο διάστημα την διάθεση στη χώρα μας του μεγαλύτερου αριθμού ξένων εντύπων/περιοδικών και εφημερίδων.

Ωστόσο η επίσης ευχάριστη εξέλιξη είναι ότι στο κατάστημα που ήδη έχει ανοίξει και λειτουργεί από το περασμένο Σάββατο, εργάζονται οι Ελευθερία Αθανασοπούλου και Γιώτα Θεοδωροπούλου – Αθανασοπούλου, οι οποίες είχαν την διεύθυνση και ευθύνη στο προηγούμενο μαγαζί (μαζί τότε και με την Νίκη Αθανασοπούλου).

Το καινούριο μαγαζί είναι πιο άνετο και θα διαθέτει εκτός από τα ξένα περιοδικά και Τύπο και Ελληνικό Τύπο αλλά και τσιγάρα, είδη καπνού, κ.α.

Την ευθύνη του καταστήματος θα έχει ο Δημήτρης Παπαγεωργίου, επιθεωρητής πωλήσεων της Milkro Hellas, ο οποίος έλκει την καταγωγή του από  την Αίγινα και την Τρίπολη.

H φωτ. είναι από ανάρτηση του zougla.gr.

Διαβάστε ακόμα:

Πάτρα: Κλείνει μετά από 16 χρόνια το newsstand στην Αγίου Ανδρέου

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά