Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Tο πρώτο ενεργειακό κατάστημα στην Ελλάδα είναι γεγονός

Tο πρώτο ενεργειακό κατάστημα στην Ελλάδ...

Έκπτωση έως 30% στον λογαριασμό του ηλεκτρικού σας

Στην πόλη μας η GREEN CIRCLE, μια τοπική εταιρία προώθησης και υποστήριξης  παρόχων ηλεκτρικής ενέργειας  άνοιξε τα γραφεία της στην Παπαφλέσσα 2, με στόχο την εξυπηρέτηση του ήδη μεγάλου αριθμού πελατών με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η GREEN CIRCLE δραστηριοποιείται στον τομέα παροχής ηλεκτρικού ρεύματος και στοχεύει στην προσφορά οικονομικών λύσεων προς τους καταναλωτές.

Η χρόνια εμπειρία της στον χώρο και το  ογκώδες πελατολόγιο της δίνουν την δυνατότητα να προσφέρει κατάλληλα προγράμματα  προσαρμοσμένα στις ανάγκες του κάθε καταναλωτή με εκπτώσεις που αγγίζουν και το 30%.

Η πρωτοπόρα εταιρία απευθύνεται σε κάθε είδος  τιμολογίου  (βιομηχανικά- επαγγελματικά - οικιακά)με τις χαμηλότερες  τιμές της αγοράς χωρίς  δεσμεύσεις και πάγια. Στο κατάστημα της, έχετε την δυνατότητα να ενημερωθείτε από εξειδικευμένους ενεργειακούς συμβούλους για νέες συνδέσεις ηλεκτροδότησης, αλλαγές παρόχων, αλλαγές ονομάτων, ηλεκτρολογικά σχέδια, καθώς και εξόφληση λογαριασμών χωρίς αναμονές.

Η GREEN CIRCLE προσφέρει  νέες θέσεις εργασίας σε άτομα που θέλουν να δραστηριοποιηθούν στον χώρο της ενέργειας. H ευκαιρία για οικονομικότερη κατανάλωση ηλεκτρικού ρεύματος δόθηκε… Εκμεταλλευτείτε το!

Πάτρα Παπαφλέσσα 2 ,Τηλ/νο 2610324136,
Κεντρικό fax: 211 7703018 Email: [email protected]
Επισκεφτείτε  μας στην σελίδα μας : www.greencircle.gr
Facebook : https://www.facebook.com/green.circle.1

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά