Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

THN TAINIA TOY MΠΕΝ ΑΦΛΕΚ "Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ-LIVE BY NIGHT" ΠΡΟΒΑΛΛΕΙ ΤΟ ΠΑΝΘΕΟΝ ΑΠΟ 12/1

THN TAINIA TOY MΠΕΝ ΑΦΛΕΚ "Ο ΝΟΜΟΣ ...

Γκανγκστερική περιπέτεια του '20 στην Βοστώνη, με καλές κριτικές στις ΗΠΑ

Το σινέ Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη και Κανακάρη, στο κέντρο της Πάτρας, θα προβάλλει από αυτή την Πέμπτη 12/1 και έως και την Τετάρτη 18/1/2017 την αξιόλογη γκανγκστερική περιπέτεια σε σκηνοθεσία του 45χρονου Αμερικανού σταρ Μπεν Άφλεκ, ο οποίος επίσης πρωταγωνιστεί. Τίτλος της «Ο Νόμος της Νύχτας – Live by Night».

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

Ώρες προβολής: 19:45 ΚΑΙ 22:00.

«Ο ΝΟΜΟΣ ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ»

Σκηνοθεσία: Μπεν Άφλεκ.

Πρωταγωνιστούν οι: Μπεν Άφλεκ, Σκοτ Ίστγουντ, Ζόι Σαλντάνα, Ελ Φάνινγκ, Κρις Σάλιβαν, Σιένα Μίλερ, Άντονι Μάικλ Χόλ, Μπρένταν Γκλίσον, Κρις Κούπερ.

Κατηγορία: Αστυνομικό

Διάρκεια: 128 λεπτά

Υπόθεση:

Η ταινία μας μεταφέρει στην Βοστόνη, τη δεκαετία του '20, με πρωταγωνιστή έναν άνδρα που θέλει να αφήσει το δικό του στίγμα στον κόσμο. Η ποτοαπαγόρευση έχει ως αποτέλεσμα την άνθιση ενός ολόκληρου δικτύου παράνομων αποστακτηρίων, υπόγειων μπαρ, γκάνγκστερ και διεφθαρμένων αστυνομικών.

Ο Τζο Κάφλιν, ο μικρότερος γιος ενός διακεκριμένου Αστυνόμου της Βοστόνης, έχει επιλέξει έναν τρόπο ζωής που διαφέρει από την αυστηρή και καθώς πρέπει ανατροφή του. Έχοντας στον ενεργητικό του πλειάδα μικροκλοπών, πλέον εργάζεται για έναν από τους πιο διαβόητους μαφιόζους της περιοχής. Ο Τζο απολαμβάνει τη χλιδή, την ένταση και την κακή φήμη του παρανόμου. Όμως, η ζωή στη σκοτεινή πλευρά έχει το τίμημά της.

«Ο Νόμος της Νύχτας» είναι μια επική ιστορία, στην οποία παρελαύνουν πιστοί φίλοι και ανάλγητοι εχθροί, σκληροί έμποροι αλκοόλ και σαγηνευτικές μοιραίες γυναίκες, θρησκόληπτοι ευαγγελιστές και αδυσώπητοι συμμορίτες που όλοι μάχονται για να κατακτήσουν το Αμερικάνικο όνειρο.

Ο Μπεν Άφλεκ έχει τιμηθεί με Όσκαρ για τον «Ξεχωριστό Γουίλ Χάντινγκ» (μαζί με τον Ματ Ντέιμον κέρδισαν το Όσκαρ σεναρίου) καθώς και ως παραγωγός του εξαιρετικού «Επιχείρηση Argo» που κέρδισε το βραβείο Όσκαρ καλύτερης ταινίας πριν περίπου τέσσερα χρόνια.

*Το φιλμ "Live by Night - Ο Νόμος της Νύχτας" διανέμεται από την εταιρεία Tanweer.

Διαβάστε επίσης:

Έρχεται 12 Γενάρη στην Ελλάδα και στην Πάτρα το φιλμ "Ο Νόμος της Νύχτας" του Μπεν Άφλεκ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture