Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Πάτρα: Δείτε το πρόγραμμα του Cine Πάνθεον

Πάτρα: Δείτε το πρόγραμμα του Cine Πάνθεον

Από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου

"Η Ρόζα της Σμύρνης" και "Νυκτόβια πλάσματα - Nocturnal animals" είναι οι ταινίες που θα προβάλλονται στο cine Πάνθεον στη Δημ. Γούναρη από την Πέμπτη 5 έως την Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2017.

Πιο συγκεκριμένα:

«Η ΡΟΖΑ ΤΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ»

ΩΡΑ 20:10

Σκηνοθεσία: Γιώργος Κορδέλλας
Πρωταγωνιστούν: Τάσος Νούσιας, Λήδα Πρωτοψάλτη, Ευγενία Δημητροπούλου, Γιλμάζ Γκρουντά (Yılmaz Gruda), Γιούλικα Σκαφιδά, Τζεμ Ακσακάλ (Cem Aksakal), Πέτρος Λαγούτης, Χάρης Εμμανουήλ, Κώστας Καζανάς, Αϊσάν Σουμερτζάν (Aysan Sümercan), Γιάννης Θωμάς
Κατηγορία: Δράμα
Διάρκεια: 95'

Υπόθεση:
Σμύρνη 1922: Η Ρόζα, κόρη εύπορης οικογένειας, παντρεύεται εσπευσμένα. Aθήνα 1987: H Ρόζα (Λήδα Πρωτοψάλτη) ζει με την εγγονή της Μαριάννα (Ευγενία Δημητροπούλου) κουβαλώντας ένα επτασφράγιστο μυστικό που δε θέλει να μοιραστεί με κανέναν. Το συλλεκτικό πάθος του Δημήτρη (Τάσος Νούσιας), ενός αρχιτέκτονα, τον οδηγεί στα παράλια της Μικράς Ασίας και στα χνάρια της αινιγματικής Ρόζας. Μια παλιά φωτογραφία και ένα νυφικό είναι αρκετά για να ανασυρθεί μια ερωτική ιστορία από το παρελθόν και να γεννηθεί μια καινούργια.

«ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ»

ΩΡΑ 18:00 ΚΑΙ 22:10

Σκηνοθεσία: Τομ Φορντ
Πρωταγωνιστούν: Τζέικ Τζίλενχαλ, Έιμι Άνταμς, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον, Άιλα Φίσερ, Μάικλ Σάνον, Άρμι Χάμερ, Έλι Μπάμπερ
Κατηγορία: Θρίλερ
Διάρκεια: 116

Υπόθεση:
ΝΥΚΤΟΒΙΑ ΠΛΑΣΜΑΤΑ: Η δεύτερη ταινία του Τομ Φορντ, επτά χρόνια μετά το εκπληκτικό «Ένας Άντρας Μόνος» («A Single Man») είναι μια ταινία έρωτα, βίας κι εκδίκησης που ενθουσίασε τόσο το κοινό όσο και τους κριτικούς κερδίζοντας το Μεγάλο Βραβείο της Επιτροπής στο τελευταίο φεστιβάλ της Βενετίας.

Διασκευάζοντας ελεύθερα το μυθιστόρημα «Tony and Susan» του Όστιν Ράιτ (1993) ο Φορντ, πιστός στην πολύπλοκη, θεατρικά στιλιζαρισμένη αισθητική του, αφηγείται την ιστορία της Σούζαν (Έιμι Άνταμς), μιας γοητευτικής επιμελήτριας εκθέσεων ζωγραφικής, που βιώνει ένα δυστυχισμένο γάμο με τον απόμακρο Χάτον (Άρμι Χάμερ). Ένα βράδυ που είναι, για άλλη μια φορά, μόνη στο σπίτι, αποφασίζει να διαβάσει το πρώτο βιβλίο του πρώην άντρα της, Έντουαρντ (Τζέικ Τζίλενχαλ), τον οποίο δεν έχει δει 19 ολόκληρα χρόνια, με τίτλο «Νυκτόβια Πλάσματα» το οποίο και τής έχει αφιερώσει.

Ο ήρωας του μυθιστορήματος, ο Τόνι, καθηγητής μαθηματικών, πηγαίνει με το αυτοκίνητο την οικογένειά του από το Ντάλας στην έρημο του Τέξας, αλλά στη διαδρομή, συναντά τη συμμορία του Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον που απαγάγει τη γυναίκα του (Άιλα Φίσερ) και την κόρη του…

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΣΙΝΕ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΤΙΜΗ ΕΙΣΙΤΗΡΙΟΥ 7€

ΦΟΙΤΗΤΙΚΟ-ΜΑΘΗΤΙΚΟ 6€

ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΟ (4ΜΕΛΗΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ) 20€.

*Για περισσότερες πληροφορίες το τηλ. του ταμείου του Πάνθεον είναι το 2610 325 778.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture