Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για όπλα, καταδικαστικές και ναρκωτικά

Δυτ. Ελλάδα: Συλλήψεις για όπλα, καταδικ...

Σε Ηλεία και Αιτωλοακαρνανία

ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΗΛΕΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στην Βάρδα Ηλείας από Αστυνομικούς μεικτού συνεργείου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Ηλείας, 41χρονος  αλλοδαπός υπήκοος Μπανγκλαντές, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που του διενεργήθηκε διαπιστώθηκε ότι εκκρεμούσαν σε βάρος του δυο καταδικαστικές αποφάσεις του Α΄ Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Κατερίνης, σύμφωνα με τις οποίες του είχε επιβληθεί ποινή φυλάκισης έξι μηνών,  για παρεμπόριο.


ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΑΣ

Συνελήφθησαν, χθες το απόγευμα στην Αφροξυλιά Ναυπάκτου, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Ναυπάκτου τρεις 16χρονοι, διότι σε αστυνομικό έλεγχο που τους διενεργήθηκε διαπιστώθηκε να προβαίνουν σε παράνομη θήρα, ενώ βρέθηκαν  και κατασχέθηκαν δυο καραμπίνες, ένα δίκαννο,  36 φυσίγγια και μια φυσιγγιοθήκη. Επίσης, συνελήφθησαν δυο 46χρονοι και ένας 53χρονος, οι οποίοι ήταν οι νόμιμοι κάτοχοι των κατασχεθέντων κυνηγετικών όπλων.



ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ

Συνελήφθη, χθες το πρωί, στο Αγρίνιο, από αστυνομικούς του Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου,  51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε  και κατασχέθηκε  μικροποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

 

 

Τμήματος Δίωξης Ναρκωτικών Αγρινίου,  51χρονος ημεδαπός, διότι σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του, παρουσία δικαστικού λειτουργού, βρέθηκε  και κατασχέθηκε  μικροποσότητα αποξηραμένης ακατέργαστης κάνναβης.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις