Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

«Να προσέχεις τα παιδιά μας» τα τελευταία λόγια της 41χρονης που πέθανε μετά από επέμβαση ρουτίνας στο νοσοκομείο Ζακύνθου – Συγκλονίζει ο άνδρας της – ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

«Να προσέχεις τα παιδιά μας» τα τελευταί...

Όλο το ιστορικό που οδήγησε στο θάνατό της

«Να προσέχεις τα παιδιά μας». Αυτά ήταν τα τελευταία λόγια της 41χρονης Ελένης Αρβανιτάκη από τη Ζάκυνθο προς το σύζυγό της, λίγο πριν τη διασωληνώσουν και την εισάγουν στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο του Ρίου.

Η Ελένη Αρβανιτάκη μπήκε στο νοσοκομείο του νησιού, για μια αφαίρεση λάμας από το πόδι της, αλλά όταν ξύπνησε από τη νάρκωση, οι γιατροί διαπίστωσαν επιπλοκές και διακομίστηκε στο Ρίο, όπου και άφησε την τελευταία της πνοή.

Τις συγκλονιστικές στιγμές που βίωσε περιγράφει, μιλώντας στην τηλεόραση του Ionian Tv, ο άνδρας της Νίκος με την οποία είχαν αποκτήσει μαζί δυο παιδιά.

Όπως λέει οι πρώτες επιπλοκές ξεκίνησαν από το βράδυ της Πέμπτης, όπου δεν μπορούσε να περπατήσει, ενώ την Παρασκευή είχε φοβερούς πόνους και δύσποινια, με τους γιατρούς να έχουν πέσει πάνω της και να μην ξέρουν τι να κάνουν.

Τότε, σύμφωνα με τον Νίκο Αρβανιτάκη, αποφασίστηκε από τους γιατρούς να διακομιστεί η ασθενής στο Νοσοκομείου του Ρίου.

«Στο ΠΓΝΠ όταν έφθασα, δυο ώρες μετά γιατί δεν πήρε το καράβι, μου είπαν στα εξωτερικά ότι είναι δύσκολη η περίπτωση, δεν είναι εύκολο να ζήσει, είναι διαλυμένη η γυναίκα», σημειώνει χαρακτηριστικά ο κ. Αρβανιτάκης.

Τα τελευταία λόγια της Ελένης Αρβανιτάκη,  ήταν πριν τη διασωληνώσουν για να μπει στην εντατική. Όπως εξιστορεί ο άνδρας της: «Μια γιατρός μου είπε πήγαινε να της μιλήσεις πριν την αποκοιμήσουμε, γιατί είναι πολύ δύσκολο αύριο να ξανά ξυπνήσει. Πήγα και της είπα κουράγιο Ελένη, θα γίνουν όλα όπως πρέπει. Μου απάντησε πως δεν γίνεται τίποτα, να προσέχεις τα παιδιά».

Η άτυχη γυναίκα νοσηλεύθηκε επί οχτώ ημέρες στη ΜΕΘ και όπως λέει ο άνδρας της «εκεί οι γιατροί προσπάθησαν να τη σώσουν, έκαναν τα πάντα, αλλά η κατάσταση ήταν επιβαρυμένη, αργήσαμε».

Η πιθανότητα να την είχαν μεταφέρει νωρίτερα στο νοσοκομείο είναι κάτι που βασανίζει το μυαλό του συζύγου της άτυχης Ελένης. «Αν την είχαν μεταφέρει νωρίτερα στο Ρίο θα είχε σωθεί» λέει χαρακτηριστικά.

Παρά τον πόνο του ο Νίκος Αρβανιτάκης είναι αποφασισμένος να κυνηγήσει την υπόθεση να μάθει την αλήθεια για να δικαιωθεί η σύζυγός του που έφυγε τόσο άδικα και ξαφνικά.

Ακούστε τι είπε στην τηλεόραση του ΙΟΝΙΑΝ ο Νίκος Αρβανιτάκης.

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις