Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Oι Καθηγητές του Φροντιστηρίου Άτομο …. επιμορφώνονται

Oι Καθηγητές του Φροντιστηρίου Άτομο …. ...

5ο Σεμινάριο Διδακτικής της Ο.Ε.Φ.Ε.

Τo Σεμινάριο Διδακτικής της Ο.Ε.Φ.Ε. πραγματοποιήθηκε με εξαιρετική επιτυχία, στις 26 Νοεμβρίου στο Porto Rio. και συγκέντρωσε το ενδιαφέρον πάνω από 800 καθηγητών-φροντιστών. Η διοργάνωση των Σεμιναρίων έγινε από το Σύλλογο Ιδιοκτητών Φροντιστών Μέσης & Ανώτερης Εκπαίδευσης Νοτιοδυτικής Ελλάδος σε συνεργασία με την Ομοσπονδία Εκπαιδευτικών Φροντιστών Ελλάδος (Ο.Ε.Φ.Ε.).

Η Διεύθυνση του Φροντιστηρίου Άτομο και οι καθηγητές του, κατανοώντας την αναγκαιότητα διάχυσης των πληροφοριών σχετικά με τις ειδικές απαιτήσεις της διδασκαλίας στη φροντιστηριακή τάξη αλλά και της κοινωνικοποίησης των φροντιστών μέσα από την επαφή τους με συναδέλφους από όλη τη χώρα, συμμετείχαν ενεργά στην παρακολούθηση των Σεμιναρίων Διδακτικής.

Οι καθηγητές –φροντιστές είχαν την ευκαιρία να επιμορφωθούν σε ένα μεγάλο εύρος διδακτικών αντικειμένων (στα αντικείμενα των Μαθηματικών, Φιλολογικών και Φυσικών Επιστημών), από πανεπιστημιακούς καθηγητές αναγνωρισμένου κύρους, από σχολικούς συμβούλους και από συναδέλφους-φροντιστές.

Εξάλλου, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι χρέος του Δασκάλου δεν είναι μόνο να διδάσκει, αλλά και να διδάσκεται.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά