Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Σοκ και ερωτηματικά στην Οβρυά από την κινηματογραφική αυτοκτονία του 25 χρονου

Σοκ και ερωτηματικά  στην Οβρυά από την ...

Είχε προηγηθεί καυγάς με την κοπέλα του

Σοκαρισμένη είναι η κοινωνία της Οβρυάς από την αυτοκτονία δι΄απαγχονισμού ενός 25χρονου νεαρού στην περιοχή της Μεταμόρφωσης Σωτήρος. Ο νεαρός, βρέθηκε απαγχονισμένος, από τους σωλήνες του καλοριφέρ του σπιτιού του, το οποίο είχε νοικιάσει σχετικά πρόσφατα.

Η Αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο της εγκληματικής ενέργειας, καθώς δίπλα στο πτώμα του αυτόχειρα βρέθηκε αποχαιρετιστήριο σημείωμα, το περιεχόμενο του οποίου δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό.

Τον 25χρονο άνδρα εντόπισε σήμερα το μεσημέρι μία γειτόνισσα που περνούσε έξω από το σπίτι του, κοίταξε μέσα από το ανοιχτό πράθυρο και υπέστη σοκ.

Τα αίτια της αυτοκτονίας αποδίδονται από το περιβάλλον του 25χρονου και από τους γείτονες  σε ερωτική απογοήτευση, ενώ εντύπωση προκαλεί ο ισχυρισμός γείτονα ότι είχε  δει νωρίτερα τον νεαρό να ανεβαίνει σε μία διπλανή οικοδομή και να προσπαθεί να πηδήσει στο κενό, αλλά και οι μαρτυρίες άλλων γειτόνων ότι το προηγούμενο βράδυ είχε ακουστεί ο καυγάς του 25 χρονου με μια γυναίκα, πιθανόν με την φιλενάδα του.

 

 

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις