Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ-ΜΑΡΙΟΝ ΚΟΤΙΓΙΑΡ ΠΡΟΣΕΛΚΥΣΑΝ ΚΟΝΤΑ 3.500 ΠΑΤΡΙΝΟΥΣ ΣΕ STER ΚΑΙ ΠΑΝΘΕΟΝ

ΟΙ "ΣΥΜΜΑΧΟΙ" ΜΠΡΑΝΤ ΠΙΤ-ΜΑΡΙΟ...

Ρομάντζο κατασκόπων με "ρεύμα", έκανε 36.000 εισιτήρια πανελλαδικά

Αρκετά καλά φαίνεται πως τα πήγε η ταινία “Σύμμαχοι – Allied» στη χώρα μας και στην Πάτρα, το τετραήμερο της πρεμιέρας της (24-27 Νοεμβρίου 2016).

Πανελλαδικά σύμφωνα με στοιχεία του flix.gr, το ρομαντικό φιλμ του Ρόμπερτ Ζεμέκις που είναι γεγονός πως ασκεί γοητεία στο κοινό, έχει συγκινητικό φινάλε, έναν ώριμο Μπραντ Πιτ αν και πολύ μελαγχολικό και ελαφρώς υποτονικό και μία πολύ καλή Μαριόν Κοτιγιάρ, σε 94 αίθουσες έφτασε τα σχεδόν 36.000 εισιτήρια και ήρθε 1ο στο εγχώριο boxoffice.

Στην Πάτρα η ταινία υπολογίζεται πως προσέλκυσε κοντά στους 3-3.500 θεατές, αριθμός ιδιαίτερα εντυπωσιακός. Το φιλμ παίζεται στα Στερ σίνεμας στη Βέσο Μάρε όπου οι θεατές πλησίασαν τους 3.000 και στην δεύτερη αίθουσα του Πάνθεον στη Γούναρη.

Το φιλμ διανέμει η UIP.

Στις ΗΠΑ το «Allied» προσπάθησε ν’ αξιοποιήσει την Ημέρα των Ευχαριστιών και γενικά τα πήγε συμπαθητικά με εισπράξεις πενθήμερου (23-27/11) γύρω στα 18 εκατομμύρια δολάρια σύμφωνα με το boxofficemojo.

Πάντως στην Ελλάδα λόγω των σταρ – ονομάτων των Μπραντ Πιτ και Μαριόν Κοτιγιάρ που ταιριάζουν στο κινηματογραφικό πανί, είδαμε ετερόκλητο κοινό, από πιτσιρικάδες μέχρι μεγαλύτερους σε ηλικία σε ηλικία και φυσικά πολλές γυναίκες.

Επιμέλεια: Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture