Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεωντου ΙΟΝΙΑΝ

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεωντου ΙΟΝΙΑΝ

Στις 21.00 με την Γεωργία Καλαμαρά

Δείτε απόψε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεωντου ΙΟΝΙΑΝ στις 21:00.

Ιστορική επίσκεψη του προέδρου των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης. Εξήρε τις σχέσεις φιλίας μεταξύ Αμερικανών και Ελλήνων. Ποια μηνύματα επέλεξε να στείλει κατά τη δεύτερη ημέρα παραμονής του.

«Όχι» λέει η Ένωση Ξενοδόχων Μεσσηνίας στη δημιουργία δομής για τη φιλοξενία προσφύγων στην παραλία της Βελίκας. Θεωρούν ότι θα έχει καταστρεπτικές συνέπειες για τον τουριστικό κλάδο.

Το Σάββατο τα εγκαίνια για την Περιμετρική Καλαμάτας έως την οδό Σπάρτης.

Στα όρια τους μαθητές, δάσκαλοι και γονείς στη Ζάκυνθο για τα σκουπίδια. Φοβούνται για την υγεία τους και δεν σταματούν να διαμαρτύρονται για τους σωρούς στους δρόμους. Συμβολική διαμαρτυρία των μαθητών του 1ου Δημοτικού.

Άλυτο εξακολουθεί να είναι το πρόβλημα με τη μεταφορά των μαθητών στην Αχαΐα.Τι απαντά το Υπουργείο και η Περιφέρεια για τις καθυστερήσεις.

Σημαντικές απώλειες για το μεσσηνιακό ελαιόλαδο. Η μειωμένη παραγωγή συνοδεύεται και με μεγάλα ποσοστά δακοπροσβολής, που φθάνουν και το 70-80%.

Εκδήλωση για την πανευρωπαϊκή καμπάνια ActforYouth στην πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα. Νέοι από 50 πόλεις της Ευρώπης διεκδικούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να δώσει 20 δισ. € την επόμενη τριετία για να μειωθεί η ανεργία.

Αντίστροφη μέτρηση για το RallySprint «ΜολώνΛαβέ» στον Πάρνωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις