Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις αρχές του 2017 σε διανομή Filmtrade
Στο 57ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης 2016 που είναι σε εξέλιξη, θα προβληθεί την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου, στις 23:00, στην αίθουσα «Σταύρος Τορνές», η πολυβραβευμένη ταινία από τη Σερβία «Καλή Σύζυγος» της Μιργιάνα Καράνοβιτς.
Η συγκεκριμένη ταινία που έχει προβληθεί σε πολλά σημαντικά Φεστιβάλ ανά τον κόσμο όπως στο Φεστιβάλ ανεξάρτητου κινηματογράφου του Sundance στη Γιούτα των ΗΠΑ, αναμένεται να βγει στις ελληνικές αίθουσες στις αρχές του 2017, σε διανομή της εταιρείας Filmtrade.
Σύμφωνα με το στόρι, μία γυναίκα μαθαίνει ξαφνικά πως ο ιδανικός μέχρι τότε σύζυγός της υπήρξε εγκληματίας πολέμου. Οι αποφάσεις που πρέπει να πάρει θα είναι καθοριστικές για τη ζωή της. Πρόκειται για την πρώτη σκηνοθετική δουλειά της διάσημης στη Σερβία ηθοποιού Μιράνα Καράνοβιτς.
Το φιλμ έχει επιλεγεί να προβληθεί στο τμήμα του 57ου Διεθνούς Φεστιβάλ Θεσσαλονίκης «Ματιές στα Βαλκάνια».


Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr








