Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Συνεδρίασε προχθές η ολομέλεια του συμβουλίου κοινωνικού ελέγχου Αττικής, της ΕΡΤ

Συνεδρίασε προχθές η ολομέλεια του συμβο...

Πρωτεύουσα θέση στην ατζέντα των επιτροπών του ΣΚΕ έχουν τα θέματα παιδείας & του πολιτισμού

Τρίωρη συνεδρίαση πραγματοποίησε προχθές η ολομέλεια του συμβουλίου κοινωνικού ελέγχου περιφέρειας Αττικής - ΣΚΕ Αττικής, στο ραδιομέγαρο της ΕΡΤ, στην Αγία Παρασκευή. Το συμβούλιο κοινωνικού ελέγχου περιφέρειας Αττικής - ΣΚΕ Αττικής, είναι 110μελές.

Τα 55 μέλη είναι εκπρόσωποι κοινωνικών φορέων και τα 55 μέλη πολίτες, που συμμετέχουν μετά από κλήρωση, ανάμεσα σε 993 πολίτες της περιφέρειας Αττικής.

Συντονιστές στη διαδικασία της 10ης ολομέλειας ήταν οι, Δημήτρης Χριστόπουλος, Αντιγόνη Ζύγρα, Ειρήνη Πουπάκη, Περικλής Λύτρας, και Λευτέρης Κεχαγιόγλου, μέλη του προεδρείου του ΣΚΕ Αττικής.

Πήραν μέρος πολίτες και εκπρόσωποι φορέων, μέλη του ΣΚΕ, μεταξύ άλλων οι Γιάννης Σταθόπουλος, δήμαρχος Αγίας Παρασκευής, Θανάσης Τοτόμης, μαθηματική εταιρεία - ΕΜΕ, μέλος συντ. επιτροπής περιοδικού "Αστρολάβος", Αικατερίνη Λουκίδου, γεν. γραμματεία ισότητας, Κωνσταντίνος Γαργάλης, Μαρία Γεράκη, Μάριος Νόττας, ΕΚΠΟΙΖΩ, Νίκος Δημητρακόπουλος, οικονομολόγος, κα

Από την πλευρά του ΚΕΕΠ της ΕΡΤ παραβρέθηκε ο Περικλής Βασιλόπουλος, δημοσιογράφος, υπεύθυνος της επιτροπής κοινωνικής ευθύνης της ΕΡΤ, και η Ζωή Παχούντη εκπρόσωπος του ΚΕΕΠ της ΕΡΤ.

Σημειώνεται ότι, πρωτεύουσα θέση στην ατζέντα των επιτροπών του ΣΚΕ της περιφέρειας Αττικής, έχουν τα θέματα παιδείας & του πολιτισμού.

Στη διάρκεια της συνεδρίασης συζητήθηκαν τα θέματα της ημερήσιας διάταξης, και αρκετά μέλη του ΣΚΕ έκαναν τοποθετήσεις - παρεμβάσεις.

Συγκεκριμένα, παρουσιάστηκε η πρόταση της ομάδας ανασυγκρότησης ΣΚΕ Αττικής, από τον κ. Μ. Νόττα, η πρόταση της επιτροπής υγείας, από τον κ. Ευάγγελο Φιλόπουλο, και τα θέματα των ηλεκτρονικών ψηφοφοριών, από την κ. Κατερίνα Ζαχολίτου.

Τέλος, έγινε συζήτηση και λήφθηκαν αποφάσεις σχετικά με την απαρτία στις  ολομέλειες του ΣΚΕ Αττικής, και για την τροποποίηση του εσωτερικού κανονισμού λειτουργίας του ΣΚΕ Αττικής.

Η συνεδρίαση, με την υποστήριξη στελέχους της ΕΡΤ, αναπαράγονταν και στη νοηματική γλώσσα.

Η επόμενη συνεδρίαση θα γίνει στις 22 Νοέμβρη.

Περισσότερες πληροφορίες, τηλ. 210 60 92 323 - 4 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://polites.ert.gr/category/olomelies

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις