Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Πάτρα: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα "Κομινάτος"

Πάτρα: Εγκαίνια για το νέο κατάστημα &qu...

Στις 13 Οκτωβρίου

Τα εγκαίνια του νέου καταστήματος «Κομινάτος» πραγματοποιήθηκαν στις 13  Οκτώβριου 2016  (στην Πλ Αγ. Σοφιας δίπλα από τον Ιερό ναό), παρουσιάζοντας   εκλεκτά προϊόντα και γεύσεις  στην αγορά των κατεψυγμένων προϊόντων.

Πλήθος κόσμου ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα καθώς η αγορά των κατεψυγμένων προϊόντων κερδίζει καθημερινά όλο και περισσότερο έδαφος στην καθημερινή διατροφή του σύγχρονου καταναλωτή. Παρά τον πανικό που επικράτησε λόγο κόσμου, υπήρξε άμεση και φιλική  εξυπηρέτηση. Οι παρευρισκόμενοι  είχαν την ευκαιρία να απολαύουν τον πλούσιο μπουφέ από   μαγειρεμένα προϊόντα του καταστήματος με προτάσεις που εξίταραν τον ουρανίσκο!

Επίσης από το κατάστημα δόθηκαν και συνταγές για τον Υγιεινό και εύκολο τρόπο μαγειρέματος . Νόστιμα και υγιεινά φαγητά μπορούν να ετοιμασθούν γρήγορα και χωρίς ιδιαίτερη προετοιμασία φρεσκάδα και οι θρεπτικές ουσίες διατηρούνται σε πολύ μεγάλο βαθμό διότι αμέσως μετά τη συγκομιδή ή το ψάρεμα τα προϊόντα καταψύχονται. Επίσης συντομεύεται ο χρόνος μαγειρέματος και ταυτόχρονα γίνεται οικονομία στην ενέργεια. Οικονομία -Ποιότητα –Γεύση.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά