Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Εξαντλήθηκε το iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα σε 12 ώρες!

Εξαντλήθηκε το iPhone 7 στην Ελλάδα μέσα...

Ξεπέρασαν κάθε προσδοκία οι πωλήσεις του νέου κινητού της Apple στη χώρα μας!

Από χτες τα μεσάνυχτα όσοι είχαν προπαραγγείλει τα νέα iPhone 7 και iPhone 7 plus μπορούσαν και επίσημα να τα πάρουν στα χέρια τους!Σύμφωνα λοιπόν με τα πρώτα ανεπίσημα στοιχεία από τις 3 εταιρίες κινητής τηλεφωνίας, οι πωλήσεις των iPhone 7 και iPhone 7 plus, ξεπέρασαν κάθε προσδοκία.

Σε συγκεκριμένη μάλιστα εταιρία κινητής τηλεφωνίας, η αύξηση των προπαραγγελιών για το iPhone 7 σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο, το iPhone 6s, άγγιξε το 70%!

Δείτε επίσης τις τιμές για το νέο τηλέφωνο της Apple

Αντίστοιχα κινήθηκαν και οι πωλήσεις στα καταστήματα τεχνολογίας, με τη ζήτηση να είναι αυξημένη κατά 50% τουλάχιστον σε σχέση με το προηγούμενο μοντέλο!

Στέλεχος μάλιστα εταιρίας κινητής τηλεφωνίας, είπε: «υπάρχουν παράπονα για το χαμηλό απόθεμα στο χρώμα Jet Black που κοστίζει 120 ευρώ παραπάνω από το κανονικό! φανταστείτε λοιπόν τι γίνεται!».

Όπως καταλαβαίνετε, είναι αρκετά δύσκολο πια να βρει κάποιος το πολυπόθητο κινητό ακόμα και αν έχει τα χρήματα να το αγοράσει! Θα χρειαστεί χρόνος ακόμα μέχρι να έρθουν αρκετά αποθέματα στηνχώρα μας για να ικανοποιηθούν όλοι οι πελάτες..

gazzeta.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά