Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Τρεις νέες θεατρικές παραγωγές ετοιμάζει το ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας για τον ερχόμενο χειμώνα

Τρεις νέες θεατρικές παραγωγές ετοιμάζει...
Μαρτάτος Tάκης

Στην παιδική σκηνή θ' ανέβει κλασικό έργο της Ξένιας Καλογεροπούλου

Την επόμενη εβδομάδα αναμένεται να δοθεί από το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr συνέντευξη Τύπου όπου και θα ανακοινωθούν ποιες θα είναι οι 3 καινούριες θεατρικές παραγωγές για τη νέα θεατρική περίοδο που ξεκινά.

Πρόκειται για το νέο έργο που θα παρουσιαστεί από το ευέλικτο θεατρικό σχήμα Άρμα Θέσπιδος, για το έργο που θα παρουσιάσει η παιδική/εφηβική σκηνή του ΔΗΠΕΘΕ και φυσικά για την καινούρια κεντρική παραγωγή που θα διαδεχθεί την περσινή μεγαλειώδη παράσταση «Η Ζωή του Γαλιλαίου» που είχε σκηνοθετήσει ο Κώστας Καζάκος και πρωταγωνιστήσει.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, για τη νέα παράσταση της Παιδικής Σκηνής επιλέχθηκε έργο της σπουδαίας ηθοποιού και θεατρικής συγγραφέως Ξένιας Καλογεροπούλου. Το ΔΗΠΕΘΕ της Πάτρας έχει και κατά το παρελθόν παρουσιάσει με επιτυχία έργα της κυρίας Καλογεροπούλου («Ελίζα» και «Οδυσσεβάχ»).

Για την κεντρική θεατρική παραγωγή δεν έχουν ακόμη γνωστοποιηθεί πολλά παρά μόνο ότι έχει κλείσει η διανομή των ρόλων και πως αναμένεται να δούμε και γνωστά ονόματα ηθοποιών που πέρασαν από την Πάτρα το φετινό καλοκαίρι με παραστάσεις που περιόδευσαν. Μάλιστα ένα απ’ αυτά είναι γυναίκα ηθοποιός που είναι γνωστή και αγαπητή και από την τηλεόραση.

Στη νέα κεντρική παραγωγή του ΔΗΠΕΘΕ θα έχει συμβολή (είτε σκηνοθετώντας είτε παίζοντας) και ο Κώστας Καζάκος, καλλιτεχνικός διευθυντής του ΔΗΠΕΘΕ Πάτρας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture