Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Λήξη συναγερμού στη Μόσχα: Άνδρας κρατούσε ομήρους σε τράπεζα

Λήξη συναγερμού στη Μόσχα: Άνδρας κρατού...

Επί ποδός η Αστυνομία

23:57 Τεράστια ήταν η κινητοποίηση της αστυνομίας στο κέντρο της Μόσχας, αφού ένας άνδρας είχε κρεμάσει στο λαιμό του εκρηκτικά, έχει κρατήσει τέσσερις ομήρους μέσα σε μία τράπεζα και απειλούσε να ανατιναχθεί! Συναγερμός σήμανε στην "καρδιά" της Μόσχας.

Ένας άνδρας που σύμφωνα με το sputniknews.com φορούσε στο λαιμό του ένα "κίτρινο κουτί", είχε κρατήσει ομήρους σε μία τράπεζα και απειλούσε να ανατιναχθεί! Τους άφηνε σταδιακά

Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Μόσχας και συγκεκριμένα στην τράπεζα Citibank, που βρίσκεται στην οδό Bolshaya Nikitskaya.

Εργαζόμενοι που κατάφεραν να φύγουν από την τράπεζα, δήλωσαν πως ο άνδρας μπήκε στο υποκατάστημα και απαίτησε να μιλήσει με ένα διαπραγματευτή της αστυνομίας. Ακόμη τόνισαν πως απειλούσε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά, ενώ τελικά έγινε γνωστό πως επρόκειτο για επιχειρηματία που είχε χρεοκοπήσει...

Το rt.com μετέδωσε πως στο εσωτερικό της τράπεζας βρίσκονταν τρεις εργαζόμενοί της αλλά κι ένας πελάτης και ο άνδρας που απειλούσε να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά βρισκόταν σε διαπραγματεύσεις με την ρωσική αστυνομία.

Οι τελευταίες πληροφορίες αναφέρουν πως ο δράστης αρχικά κρατούσε επτά ομήρους και γρήγορα απελευθέρωσε τους τρεις, τον έναν μετά τον άλλον. Ένας ειδικός στις διαπραγματεύσεις μπήκε στο κρίτιο, ενώ ο αρχηγός της αστυνομίας, Anatoly Yakunin, μαζί με αξιωματούχους είχαν φτάσει επίσης στο σημείο, όπως μετέδωσε το TASS.

Αστυνομικοί αλλά και άνδρες της ρωσικής εθνοφρουράς είχαν ακόμη αναπτυχθεί γύρω από την τράπεζα, την ώρα που η ευρύτερη περιοχή είχε αποκλεισθεί.

Είχε προειδοποιήσει!

Λίγη ώρα αργότερα απελευθέρωσε δύο ακόμη ομήρους, μετά... έναν ακόμη και τελικά απελευθέρωσε και τον τελευταίο και παραδόθηκε.

Εδώ να σημειώσουμε πως λίγες ημέρες νωρίτερα, ο άνδρας είχε ανεβάσει ένα βίντεο στα social media, στο οποίο προειδοποιούσε πως σχεδίαζε να "παραβεί το νόμο".

Στο ίδιο βίντεο ήθελε να κάνει γνωστή την περίπτωσή του και μάλιστα ζητούσε η χρεοκοπία να λαμβάνεται υπ' όψιν ως ασθένεια, προτείνοντας ακόμη την σύσταση "κέντρων απεξάρτησης" για χρεοκοπημένους επιχειρηματίες...

 

 

20:30 Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας στο κέντρο της Μόσχας, αφού ένας άνδρας που φέρεται να έχει μαζί του εκρηκτικά, έχει κρατήσει τουλάχιστον έναν όμηρο μέσα σε μία τράπεζα και απαιτεί διαπραγματεύσεις με τις Αρχές! Συναγερμός έχει σημάνει στην "καρδιά" της Μόσχας.

Ένας άνδρας που σύμφωνα με το sputniknews.com φορά στο λαιμό του ένα "κίτρινο κουτί", έχει κρατήσει ομήρους σε μία τράπεζα και απειλεί να ανατιναχθεί!
Άγνωστα τα κίνητρά του

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν όμηρο, ωστόσο πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για περισσότερους. Το περιστατικό συμβαίνει στο κέντρο της Μόσχας και συγκεκριμένα στην τράπεζα Citibank, που βρίσκεται στην οδό Bolshaya Nikitskaya.

Το rt.com μεταδίδει πως στο εσωτερικό της τράπεζας βρίσκονται τρεις εργαζόμενοί της αλλά κι ένας πελάτης και πλέον ο άνδρας που απειλεί να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά -τα οποία υποστηρίζει πως έχει μαζί του- βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ρωσική αστυνομία. Τεράστια κινητοποίηση της αστυνομίας στο κέντρο της Μόσχας, αφού ένας άνδρας που φέρεται να έχει μαζί του εκρηκτικά, έχει κρατήσει τουλάχιστον έναν όμηρο μέσα σε μία τράπεζα και απαιτεί διαπραγματεύσεις με τις Αρχές!

Συναγερμός έχει σημάνει στην "καρδιά" της Μόσχας. Ένας άνδρας που σύμφωνα με το sputniknews.com φορά στο λαιμό του ένα "κίτρινο κουτί", έχει κρατήσει ομήρους σε μία τράπεζα και απειλεί να ανατιναχθεί!
Άγνωστα τα κίνητρά του

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για τουλάχιστον έναν όμηρο, ωστόσο πολλά διεθνή μέσα ενημέρωσης κάνουν λόγο και για περισσότερους. Το περιστατικό συμβαίνει στο κέντρο της Μόσχας και συγκεκριμένα στην τράπεζα Citibank, που βρίσκεται στην οδό Bolshaya Nikitskaya.

Το rt.com μεταδίδει πως στο εσωτερικό της τράπεζας βρίσκονται τρεις εργαζόμενοί της αλλά κι ένας πελάτης και πλέον ο άνδρας που απειλεί να πυροδοτήσει τα εκρηκτικά -τα οποία υποστηρίζει πως έχει μαζί του- βρίσκεται σε διαπραγματεύσεις με την ρωσική αστυνομία.

 

ΠΗΓΗ: newsit.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις