Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 24 Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Σήμερα κορυφώνεται μια δυσμενής επιρροή, η σύνοδος Άρη-Κρόνου, την οποία ωστόσο το ζώδιό σας βιώνει πιο ήπια από άλλους. Όμως δεν παύει μέσα στον Αύγουστο να φέρνει ατυχίες και εμπόδια σε ταξίδια, επαφές με το εξωτερικό, σπουδές και νομικές υποθέσεις. Σημαντικές συγκρούσεις με τους άλλους για θέματα πολιτικά, θρησκευτικά, ιδεολογικά. Αίσθημα ματαιότητας.

Ταύρος

Η δύσκολη σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει τις τελευταίες εβδομάδες εμπόδια σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα. Πιθανές καθυστερήσεις σε ζητήματα επενδύσεων, εφορίας, δανείων, χορηγιών κλπ, ενώ θα λειτουργεί έως το τέλος του μήνα. Πιθανόν να πρέπει να υποστηρίξετε οικονομικά άλλους ανθρώπους. Δεν λείπουν οι ίντριγκες και οι “εισβολές” στη ζωή σας.

Δίδυμοι

Βάλλεται αρκετά το ζώδιό σας μέσα στον Αύγουστο απ' τη δυσμενή σύνοδο Άρη-Κρόνου, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτή την εποχή βιώνετε ατυχίες ή ατυχήματα, ενώ επηρεάζει και τις σχέσεις και τις συνεργασίες, με πιθανές σκληρές συμπεριφορές, έως το τέλος του μήνα. Συγκρατήστε νεύρα και προσέξτε τις κινήσεις σας. Πιθανό αίσθημα “παράλυσης”.

Καρκίνος

Αν και δεν έχει τελειώσει το καλοκαίρι, η σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, φέρνει αρκετό φόρτο εργασίας αυτή την εποχή, ή κάποια εμπόδια, καθυστερήσεις ή κριτικές στο χώρο δουλειάς. Αν δεν εργάζεστε, μπορεί να επηρεάζονται θέματα υγείας – χρειάζεται σύνεση στη διατροφή, και προσοχή σε ατυχήματα και φλεγμονές, έως το τέλος του μήνα.

Λέων

Μετ' εμποδίων προχωρούν ερωτικά θέματα και δημιουργικά ή επιχειρηματικά project αυτή την εποχή, λόγω της συνόδου Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, ενώ θα λειτουργεί έως το τέλος του μήνα. Ίσως πρέπει να αποδεχθείτε κάποιους περιορισμούς. Προσοχή σε απορριπτικές και σκληρές συμπεριφορές στα αισθηματικά αλλά και με τα παιδιά. Προσοχή ακόμα σε ανεπιθύμητες εγκυμοσύνες.

Παρθένος

Ταλαιπωρεί αρκετά το ζώδιό σας η σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, γι' αυτό μην απορείτε αν παρουσιάζονται εμπόδια και διάφορες ατυχίες στη ζωή σας. Πιθανό αίσθημα εγκλωβισμού και αδυναμία δράσης. Κυρίως θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων σας ταλαιπωρούν. Προσοχή σε ατυχήματα, έως το τέλος του μήνα.

Ζυγός

Επικοινωνία και μετακινήσεις επηρεάζονται δυσμενώς αυτή την εποχή με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μην απορείτε αν παρουσιάζονται βλάβες, καθυστερήσεις και άλλες ταλαιπωρίες. Μια όψη που δοκιμάζει και σχέσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές, ενώ θα λειτουργεί έως το τέλος του μήνα. Προσοχή και σε αρνητικές ή φοβικές σκέψεις.

Σκορπιός

Δοκιμάζει τα οικονομικά σας η σύνοδος Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, φέρνοντας εμπόδια ή καθυστερήσεις σε πληρωμές αλλά και σε αγορές, πωλήσεις, συμφωνίες, κλπ. Λογικό το αίσθημα ανασφάλειας, υλικής και συναισθηματικής, έως το τέλος του μήνα. Δοκιμασίες και για θέματα αξιών και αυτοεκτίμησης.

Τοξότης

Άρης και Κρόνος συναντιούνται στο ζώδιό σας, δυο “κακεργέτες” πλανήτες, μια σύνοδος που ήδη λειτουργεί τις τελευταίες εβδομάδες, προκαλώντας αρκετές δοκιμασίες, αναποδιές και ατυχίες. Το ξεκίνημα στόχων καθυστερεί, το ίδιο και κάποιες αποφάσεις, ενώ βιώνετε αμφιβολίες ή αναστολές. Έως το τέλος του μήνα προσοχή σε ατυχήματα – φανείτε συνετοί σε όλα τα επίπεδα.

Αιγόκερως

Αυτή την εποχή πληρώνετε κάποια λάθη του παρελθόντος, με τη σύνοδο Άρη-Κρόνου που λειτουργεί για όλο σχεδόν τον Αύγουστο να απαιτεί το κλείσιμο κύκλων – καρμικές πληρωμές. Ίσως κιόλας ταλανίζεστε από ενοχές και μεταμέλεια – μια όψη βασανιστική για τον ψυχικό σας κόσμο. Δεν αποκλείονται παρασκήνια και κρυφοί εχθροί, έως το τέλος του μήνα.

Υδροχόος

Φιλικές σχέσεις δοκιμάζονται αυτή την εποχή με την σκληρή σύνοδο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μέσα στον Αύγουστο ίσως παρουσιάζονται σκληρές συμπεριφορές, ακόμα και μέσα σε ομάδες, συλλόγους ή σε επαφές σας μέσα απ' το ίντερνετ. Μια όψη που επίσης φέρνει σημαντικές καθυστερήσεις ή εμπόδια σε σχέδιά σας, έως το τέλος του μήνα.

Ιχθύες

Μέσα στον Αύγουστο το ζώδιό σας ταλαιπωρήθηκε αρκετά απ' τη δυσμενή σύνοδο Άρη-Κρόνου που κορυφώνεται σήμερα, η οποία ευθύνεται για ατυχίες, ατυχήματα, εμπόδια και σκληρές συμπεριφορές, κυρίως μάλιστα στα επαγγελματικά. Κρίνεστε αυστηρά αυτή την εποχή, σε κοινωνικό επίπεδο, ή από άτομα εξουσίας. Χρειάζεται ιδιαίτερη σύνεση και υπευθυνότητα, έως το τέλος του μήνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being