Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Με άρωμα… τρομοκρατίας η ληστεία στην Πειραιώς – Οι δράστες είχαν όμηρους επί δυόμιση ώρες τους υπαλλήλους

Με άρωμα… τρομοκρατίας η ληστεία στην Πε...

Οι δράστες φορούσαν χιουμοριστικές μάσκες Ελλήνων πολιτικών!

Ο τρόπος εκτέλεσης της ληστείας στο υποκατάστημα της Πειραιώς στους Αμπελοκήπους, μια «ανάσα» από την έδρα της Αστυνομίας, κάνει τις αρχές να θεωρούν πως η υπόθεση σχετίζεται με την τρομοκρατία.

Οι δράστες κρατούσαν πιστόλια και υποπολυβόλα, ενώ φορούσαν χιουμοριστικές μάσκες Ελλήνων πολιτικών!

Το χρονικό της κινηματογραφικής ληστείας

Όλα έγιναν λίγο πριν τις 14:00 το μεσημέρι της Τρίτης, όταν τέσσερις άνδρες εισέβαλαν στο υποκατάστημα της τράπεζας Πειραιώς, που βρίσκεται επί της λεωφόρου Κηφισίας, στους Αμπελόκηπους.

Οι άνδρες ήταν όλοι οπλισμένοι, κρατώντας πιστόλια και υποπολυβόλα και "μπούκαραν" στην τράπεζα λίγο πριν κλείσει. Κράτησαν ομήρους οκτώ υπαλλήλους και πέντε πολίτες για δύο ολόκληρες ώρες, περιμένοντας να τους ανοίξουν τα χρηματοκιβώτια.

Οι δράστες κατάφεραν να αρπάξουν μεγάλο χρηματικό ποσό όταν τελικά άνοιξαν τα χρηματοκιβώτια και στη συνέχεια διέφυγαν από το σημείο πεζοί!

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που μεταδίδει το newsit.gr,  είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο οι δράστες να συννενοούνταν μέσω ενδοεπικοινωνίας, αλλά και το να είχαν πρόσβαση σε ασυρμάτους της αστυνομίας και να άκουγαν τις κινήσεις της!

Εδώ να σημειώσουμε πως η συγκεκριμένη περιοχή έχει πολύ συχνές περιπολίες αστυνομικών, καθώς όπως προαναφέραμε, επί της λεωφόρου Αλεξάνδρας βρίσκεται το κτίριο της ΓΑΔΑ.

Άνοιξαν και τις θυρίδες!

Η τελευταία εξέλιξη είναι πως οι τέσσερις αδίστακτοι ένοπλοι δράστες, κατέβασαν τους υπαλλήλους της τράπεζας στο υπόγειο και απαιτούσαν να μάθουν που είναι οι θυρίδες!

Όταν οι υπάλληλοι τους οδήγησαν στο σημείο, δύο από τους δράστες τους ανέβασαν και πάλι στο ισόγειο, ενώ οι άλλοι δύο έμειναν πίσω και άνοιξαν τις θυρίδες με τρυπάνια, κάτι που ίσως σημαίνει πως η λεία τους θα "εκτοξευθεί" σε αστρονομικά νούμερα!

Οι αστυνομικοί που έχουν αναλάβει την υπόθεση εξετάζουν καρέ- καρέ τα πλάνα που καταγράφηκαν από τις κάμερες ασφαλείας, ελπίζοντας να μπορέσουν να οδηγηθούν στους δράστες.

 

Νωρίτερα

Επί δύο ώρες κρατούσαν ομήρους τους υπαλλήλους σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κηφισίας τέσσερις αδίστακτοι ληστές. Οι δράστες εισέβαλαν στο υποκατάστημα λίγο πριν κλείσει, κρατούσαν μακρύκανα όπλα και δύο ολόκληρες ώρες προσπαθούσαν να αρπάξουν όσα περισσότερα χρήματα μπορούσαν.

Οι ληστές έφυγαν λίγο πριν τις 4:30 και μόνο τότε οι υπάλληλοι κατάφεραν να ειδοποιήσουν τις Αρχές. Επί τόπου βρίσκεται ισχυρή αστυνομική δύναμη και εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα.

 

Πηγή

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις