Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Γέμισαν οι Οινιάδες στην παράσταση "Πλούτος" του Γιώργου Κιμούλη

Γέμισαν οι Οινιάδες στην παράσταση "...

Στο αρχαίο θέατρο της Αιτωλοακαρνανίας θα παιχθεί στις 12/8 η "Ερωφίλη" με την Φωτεινή Φιλοσόφου

Αξιόλογο είναι και φέτος το πρόγραμμα παραστάσεων που φιλοξενούνται στο αρχαίο θέατρο Οινιάδων, στο γειτονικό νομό Αιτωλοακαρνανίας. Την περασμένη Τετάρτη 3/8, παρουσιάστηκε με ιδιαίτερη επιτυχία και μεγάλη προσέλευση κόσμου, η παράσταση αρχαίου δράματος, «Πλούτος» του Αριστοφάνη σε σκηνοθεσία του Γιώργου Κιμούλη.

Το πολυπληθές κοινό που κατέκλυσε το αρχαίο θέατρο χειροκρότησε θερμά τους ηθοποιούς της παράστασης, Γιώργο Κιμούλη, Γιάννη Μπέζο, Πέτρο Φιλιππίδη, Αλμπέρτο Φάις και Τάσο Γιαννόπουλο, όπως αναφέρει το σάιτ agriniovoice.gr, απ’ όπου και οι φωτό.

Στο μεταξύ το εκεί Φεστιβάλ συνεχίζεται την Παρασκευή 12 Αυγούστου 2016 με την παράσταση «Ερωφίλη» του Γ. Χορτάτση με την Φωτεινή Φιλοσόφου και την Κυριακή 21 Αυγούστου με την παράσταση «Συρανό Ντε Μπερζεράκ» του Ε. Ροστάν με τον Βασίλη Χαραλαμπόπουλο και την Δήμητρα Ματσούκα, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Τους βασικούς ρόλους του έργου «Ερωφίλη» ερμηνεύουν εκτός της Φωτεινή Φιλοσόφου (Ερωφίλη), ο Γιάννης Νικολαϊδης (Βασιλιάς), ο Βασίλης Ασημακόπουλος (Πανάρετος), η Τζένη Οικονόμου (Χρυσόνομη), κ.α.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture