Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Πάτρα: Xειροπέδες σε αλλοδαπούς-Ένας έβρισε λιμενικό

Πάτρα: Xειροπέδες σε αλλοδαπούς-Ένας έβρ...

Στο νότιο λιμάνι

Για αντίσταση και εξύβριση συνελήφθη ένας 31χρονος αλλοδαπός, μεσημβρινές ώρες χθες, εντός του πάρκινγκ του νότιου λιμένα Πατρών, από στελέχη της οικείας Λιμενικής Αρχής.Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το Λιμενικό, ο ανωτέρω προσπαθούσε να κρυφτεί σε Φ/Γ οχήματα τα οποία ήταν σταθμευμένα στο πάρκινγκ αγνοώντας τις εντολές στελέχους Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. για απομάκρυνση και γνωστοποίηση των στοιχείων του, ενώ κατά τη διαδικασία ακινητοποίησή του και κατά την μεταφορά του αντιστάθηκε σθεναρά και εξύβρισε στέλεχος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Πάτρας.

Δύο (02) αλλοδαποί, μία 33χρονη και ένας 23χρονος, συνελήφθησαν απογευματινές ώρες χθες, από στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας, στο Νότιο λιμένα Πατρών διότι ο 23χρονος προσπάθησε να εξέλθει παράνομα από τη χώρα επιδεικνύοντας πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο  με την άμεση συνέργεια της ανωτέρω 33χρονης.

Προανάκριση διενεργείται από την οικεία Λιμενική Αρχή.

Στη σύλληψη ενός 34χρονου αλλοδαπού διακινητή και ενός 32χρονου αλλοδαπού προέβησαν, απογευματινές ώρες χθες,στελέχη του Κεντρικού Λιμεναρχείου Πάτρας.

Συγκεκριμένα, σε διενεργηθέντα έλεγχο στο Νότιο λιμένα Πατρών, διαπιστώθηκε ότι ο ανωτέρω 34χρονος ήταν οδηγός Ι.Χ.Ε. οχήματος στο οποίο επέβαινε ο ανωτέρω 32χρονος, με σκοπό να τον μεταφέρει λάθρα στο εξωτερικό. Σε περαιτέρω έλεγχο, ο εν λόγω 32χρονος κατείχε και επέδειξε πλαστό ταξιδιωτικό έγγραφο.

Από την οικεία Λιμενική Αρχή που διενεργεί την προανάκριση, κατασχέθηκε το Ι.Χ.Ε. όχημα, το ανωτέρω έγγραφο καθώς και δύο κινητά τηλέφωνα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις