Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Αυγούστου

Τα ζώδια σήμερα 1  Αυγούστου

Ζώδια

Κριός

Με θετικές όψεις ξεκινά ο μήνας. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού που κορυφώνεται σήμερα φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, χαρά, ωραίες στιγμές διασκέδασης, ανεμελιάς και παιχνιδιού, και κάποια απρόσμενα έσοδα. Το επίσης καλό τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί τη ζωή σας και προσφέρει καταξίωση, ενώ οικοδομείτε κάποια καλά πράγματα, ερωτικά και δημιουργικά.

Ταύρος

Ο Αύγουστος ξεκινά με θετικές επιρροές, καθώς κορυφώνονται τώρα δυο καλές όψεις, οι οποίες αυτές τις μέρες κυρίως ευνοούν θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Ευεργετούν όμως και σταθεροποιούν και την ψυχολογία σας, ενώ φαίνεται να απελευθερώνεστε από δεσμεύσεις του παρελθόντος. Σταθεροποίηση και οικονομική. Έχετε καλύτερο έλεγχο της ζωής σας.

Δίδυμοι

Η κορύφωση δυο θετικών όψεων σήμερα, ανοίγει τον καινούργιο μήνα με καλό τρόπο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αυτές τις μέρες ευχάριστες κι απρόσμενες συναντήσεις, ωραία ταξιδάκια και όμορφες βόλτες. Η επίσης καλή όψη Ήλιου-Κρόνου, σταθεροποιεί σχέσεις και συνεργασίες και δημιουργεί πιο αξιόπιστες και σοβαρές συνθήκες, ενώ ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες.

Καρκίνος

Αρκετά καλά ξεκινά ο μήνας, ειδικά για τα οικονομικά και τα επαγγελματικά σας, καθώς σήμερα κορυφώνονται δυο θετικές όψεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει απρόσμενα έσοδα κι εξελίξεις στα επαγγελματικά, ενώ το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου προσφέρει αναγνώριση, σταθεροποίηση, καταξίωση. Μέρες επίσης ωραίων αγορών και καλών πωλήσεων. Σταθεροποίηση και στην υγεία.

Λέων

Οι δυο θετικές όψεις της Αφροδίτης και του Ήλιου απ' το ζώδιό σας που κορυφώνονται σήμερα, ανοίγουν τον Αύγουστο με αρκετά καλό τρόπο. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αυτές τις μέρες ωραίες εκπλήξεις σε ερωτικά, οικονομικά και ταξίδια, ενώ το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου προσφέρει καταξίωση, σταθερότητα, δημιουργικότητα, και βοηθά στην οικοδόμηση των στόχων σας.

Παρθένος

Ο Αύγουστος ξεκινά με δυο καλές όψεις, οι οποίες αυτές τις μέρες βελτιώνουν σημαντικά, ισορροπούν και σταθεροποιούν την ψυχολογία σας. Παράλληλα, είναι μέρες όπου μπορεί να κλείνετε αισίως ορισμένα θέματα και κύκλους. Αίσθημα ανάπαυσης, ευκαιρίες χαλάρωσης και φυγής. Εύνοια σε θέματα σπιτιού, οικογένειας, ακινήτων, οικονομικών. Καρποφορούν κάποιες προσπάθειές σας.

Ζυγός

Αρκετά καλά ξεκινά ο μήνας, καθώς σήμερα κορυφώνονται δυο θετικές όψεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει αυτές τις μέρες όμορφες κι ενθουσιώδεις στιγμές με τους φίλους και τον σύντροφο, και κάποιες ωραίες εκπλήξεις σε σχέσεις και συνεργασίες. Το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου ευνοεί συζητήσεις και συμφωνίες, ενώ οικοδομείτε τα σχέδιά σας. Σταθεροποίηση κι εξισορρόπηση νοητική.

Σκορπιός

Κορυφώνονται σήμερα δυο καλές όψεις, κι έτσι ο μήνας ξεκινά αρκετά θετικά. Κυρίως τα επαγγελματικά σας ευνοούνται, με απρόσμενες θετικές εξελίξεις – παρουσιάζεται πρόοδος και εκσυγχρονισμός. Ευνοούνται οι συνεργασίες αυτές τις μέρες αλλά και οι δημόσιες σχέσεις. Γίνεστε πιο αγαπητοί κοινωνικά. Σταθεροποίηση οικονομική, αίσθημα ασφάλειας. Πιθανή επισημοποίηση δεσμού.

Τοξότης

Τα καλά τρίγωνα Αφροδίτης-Ουρανού και Ήλιου-Κρόνου που κορυφώνονται σήμερα, ανοίγουν τον καινούργιο μήνα με αρκετά θετικό τρόπο. Έτσι, αυτές τις μέρες έχετε ευχάριστες ερωτικές και οικονομικές εκπλήξεις, ενθουσιώδεις στιγμές και ωραίες περιπέτειες στα ταξίδια σας, ενώ βιώνετε περισσότερη σταθερότητα και καταξίωση. Εποικοδομητικές κινήσεις, ανοίγματα, δημιουργικότητα.

Αιγόκερως

Θετικά για την ψυχολογία αλλά και για τα οικονομικά σας ξεκινά ο Αύγουστος, με δυο ευνοϊκές όψεις να κορυφώνονται σήμερα, οι οποίες αυτές τις μέρες ισορροπούν και σταθεροποιούν τον συναισθηματικό σας κόσμο, ενώ μπορεί να δέχεστε και μια απρόσμενη ενίσχυση οικονομική. Επίσης θετικές κι απρόσμενες εξελίξεις σε σπίτι, οικογένεια, ακίνητα.

Υδροχόος

Σήμερα κορυφώνονται δυο θετικές όψεις, οι οποίες είναι ευεργετικές για τις σχέσεις και την κοινωνική σας ζωή γενικά, κι έτσι ο Αύγουστος ξεκινά με καλές εξελίξεις. Το τρίγωνο Αφροδίτης-Ουρανού φέρνει ευχάριστες ερωτικές εκπλήξεις, συναντήσεις και ταξιδάκια ή βόλτες, ενώ το τρίγωνο Ήλιου-Κρόνου σταθεροποιεί δεσμούς και συνεργασίες, ενώ και ο νους σας ισορροπεί.

Ιχθύες

Ο μήνας ξεκινά καλά για τα επαγγελματικά σας, καθώς σήμερα κορυφώνονται δυο αρκετά καλές όψεις, οι οποίες αυτές τις μέρες προσφέρουν αναγνώριση επαγγελματική αλλά και κοινωνική, ενώ ευνοούν τις συνεργασίες και βελτιώνουν τις συνθήκες στο χώρο δουλειάς. Εποικοδομητικά βήματα. Απρόσμενα έσοδα. Επίσης βελτιώνεται η υγεία και η καθημερινότητά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being