Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 29 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Το τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα δεν είναι και η καλύτερη όψη για την επικοινωνία, γι' αυτό μην απορείτε αν αυτές τις μέρες παρουσιάζονται εντάσεις, κυρίως με τα παιδιά αλλά και στα ερωτικά. Επίσης εκνευρισμός και ανταγωνισμοί μπορεί να υπάρχουν για θέματα οικονομικά, ίσως και κάποιες ταλαιπωρίες ή “τρεξίματα” για ανάλογα ζητήματα.

Ταύρος

Σας κάνει αρκετά προκλητικούς στην επικοινωνία αυτές τις μέρες το εριστικό τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, γι' αυτό μπορεί να εμπλέκεστε σε αρκετές αντιπαραθέσεις, ειδικά σε σχέσεις, συνεργασίες ή με την οικογένεια. Μια όψη που αυξάνει πολύ την ξεροκεφαλιά και τον εγωισμό. Επίσης μέχρι και αύριο προσέξτε τα ατυχήματα, τα κοψίματα, εγκαύματα κλπ.

Δίδυμοι

Σήμερα κορυφώνεται το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο αυτές τις μέρες κάνει εύφλεκτο το κλίμα στην επικοινωνία αλλά και στις μετακινήσεις – προσέξτε να μην είστε προκλητικοί. Επίσης στο χώρο δουλειάς ίσως παρουσιάζεται εκνευρισμός, και σε διάφορες καθημερινές συναλλαγές. Προσέξτε ακόμα τη διατροφή και υγεία σας γιατί μπορεί να έχετε οξέα ή άλλες ενοχλήσεις.

Καρκίνος

Οικονομικά κι ερωτικά θέματα επηρεάζονται δυσμενώς αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ερμή-Άρη, το οποίο μπορεί να προκαλεί κάποιες ταλαιπωρίες σε πληρωμές ή σε άλλες συναλλαγές, ενώ δεν λείπουν οι τσακωμοί και οι εγωισμοί στα αισθηματικά. Επίσης εντάσεις είναι πιθανές και με τα παιδιά, μέχρι και αύριο. Μια όψη που αυξάνει τη ξεροκεφαλιά.

Λέων

Ο Ερμής απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον πολεμικό Άρη, προκαλεί αυτές τις μέρες αρκετές εντάσεις ή και άγχη, ενώ ίσως πρέπει να τρέξετε για θέματα σπιτιού, οικογένειας κι ακινήτων. Προσέξτε συγκρούσεις και λογομαχίες, κυρίως με τους δικούς σας. Αυξάνει τον εγωισμό και το πείσμα σας. Προσοχή και σε μικροατυχήματα και βιασύνες.

Παρθένος

Λόγω της εριστικής όψης Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, μπορεί αυτές τις μέρες να είστε αρκετά προκλητικοί στο λόγο και στη γραφή, αλλά και στη οδήγηση, κάτι που προκαλεί συγκρούσεις. Προσέξτε τις ταλαιπωρίες στις μετακινήσεις και σε κάποιες συναλλαγές, και μην βιάζεστε. Πιθανές εντάσεις με συγγενείς, γείτονες, συμμαθητές. Δεν λείπουν κάποια παρασκήνια.

Ζυγός

Είστε άνθρωποι που θέλετε ηρεμία και αρμονία, όμως αυτές τις μέρες το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη κάνει έντονο το κλίμα, ενώ εντάσεις, ταλαιπωρίες. άγχη και ανταγωνισμοί μπορεί να παρουσιάζονται για θέματα οικονομικά. Επίσης προσέξτε τις λογομαχίες μέσα σε παρέες, ομάδες, συλλόγους αλλά και με τις διαδικτυακές σας επαφές, μέχρι και αύριο.

Σκορπιός

Ο Άρης που βρίσκεται ακόμα στο ζώδιό σας ενεργοποιείται δυσμενώς αυτές τις μέρες απ' τον Ερμή, με μια όψη που προκαλεί επικοινωνιακές εντάσεις, αρκετές λογομαχίες και διαφωνίες - προσέξτε να μην είστε προκλητικοί αλλά και εγωιστές ή ξεροκέφαλοι. Επίσης μέχρι και αύριο προσέξτε τα ατυχήματα, κυρίως στα χέρια, τα κοψίματα, εγκαύματα κλπ. Μην βιάζεστε.

Τοξότης

Χρειάζεται μια προσοχή στα ταξίδια μέχρι και αύριο, γιατί το τετράγωνο Ερμή-Άρη μπορεί να φέρει κάποιες ταλαιπωρίες. Είναι μια όψη που επίσης αυτές τις μέρες προκαλεί ορισμένα παρασκήνια κι εντάσεις, κυρίως με συγγενείς, ενώ άγχη ή φασαρίες ίσως χαλούν τον ύπνο σας. Ακόμα, άγχος μπορεί να προκαλεί η προσπάθεια κλεισίματος κάποιων θεμάτων ή κύκλων.

Αιγόκερως

Εντάσεις με φίλους, γνωστούς ή μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα αλλά και με επαφές σας μέσα απ' το διαδίκτυο, προκαλεί αυτές τις μέρες το εύφλεκτο τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα. Προσέξτε τις ιδεολογικές και πολιτικές συγκρούσεις. Επίσης είναι πιθανό να προκαλεί ταλαιπωρίες και ανταγωνισμούς σε οικονομικά κι ερωτικά θέματα.

Υδροχόος

Βγαίνει ο πεισματάρης και προκλητικός εαυτός σας στην επιφάνεια αυτές τις μέρες με το εριστικό τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, το οποίο προκαλεί αρκετές διαφωνίες και συγκρούσεις, τόσο στις σχέσεις, όσο και στον επαγγελματικό χώρο. Προσέξτε επίσης τη βιασύνη και τα ατυχήματα, τα εγκαύματα, τα τσιμπήματα κλπ, κυρίως στα χέρια.

Ιχθύες

Το δύσκολο τετράγωνο Ερμή-Άρη που κορυφώνεται σήμερα, είναι πολύ πιθανό να προκαλεί ταλαιπωρίες στα ταξίδια αυτές τις μέρες, αλλά και κάποια τρεξίματα ή άγχη για θέματα νομικά και εκπαίδευσης. Επίσης στον εργασιακό χώρο χρειάζεται προσοχή σε διαφωνίες. Εύφλεκτο γενικά το κλίμα στην επικοινωνία, με αρκετές κριτικές. Αποφύγετε τοξικές τροφές, φροντίστε την υγεία σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being