Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Μία μαγευτική μουσική βραδιά στην Ανδραβίδα - Συμμετείχε και χειροκροτήθηκε θερμά η Χορωδία Επτανησίων Πάτρας

Μία μαγευτική μουσική βραδιά στην Ανδραβ...

Υπό τη διεύθυνση της Λένας Σουρμελή

Ο ιστορικός χώρος της Αγίας Σοφίας στην Ανδραβίδα της Ηλείας, φιλοξένησε την περασμένη Κυριακή 24 Ιουλίου 2016 σε έναν καταπληκτικό περιβάλλον, την μαγευτική συναυλία που έδωσαν η Χορωδία Μυρτουντίων – Λεχαινών και η Χορωδία Επτανησίων Πάτρας, υπό τη διεύθυνση της Πατρινής μαέστρου Λένας Σουρμελή.

Το κοινό που παρακολούθησε αυτή την όμορφη μουσική βραδιά τη είχε την ευκαιρία να απολαύσει τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι, του Μίκη Θεοδωράκη, του Μάνου Λοϊζου και άλλων μεγάλων Ελλήνων δημιουργών. Στο πιάνο συνόδευσε ο Κώστας Θεοδώρου, ενώ σολίστ ήταν οι Παναγιώτης Αργυρόπουλος, Γιώργος Καλαμαράς Σάκης Παναγιώταρος, Μαρίνος Ταβερναράκης, Θεοδώρα Τσαργή και στις απαγγελίες η Ρούλα Θεοδώρου. Πλήθος θεατών παρακολούθησαν την συναυλία και χειροκρότησαν τους συντελεστές.

Μεταξύ αυτών ήταν ο δήμαρχος Ανδραβίδας – Κυλλήνης Ναμπίλ Μοράντ που συνεχάρη μάλιστα την κ. Λένα Σουρμελή για την όμορφη βραδιά και το άρτιο καλλιτεχνικό αποτέλεσμα, ο πρόεδρος του ΔΣ Νίκος Σοφιανόπουλος, οι αντιδήμαρχοι Λάμπης Δημόπουλος και Ανδρέας Μίγκος, η πρόεδρος της ΤΚ Ανδραβίδας Ζωή Καραβανά.

Οι φωτογραφίες είναι του Ανδρέα Μίγκου.

Πηγή: ilialive.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture