Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουλίου

Τα ζώδια σήμερα 26 Ιουλίου

Ζώδια

Κριός

Με κάποια απρόοπτα και με νευρικότητα μπορεί να ξεκινήσει η σημερινή μέρα, λόγω της συνάντησης της Σελήνης με τον απρόβλεπτο κι αντιδραστικό Ουρανό νωρίς το πρωί, όμως είναι πιθανό να προχωρήσουν γρήγορα ορισμένα πράγματα. Απ' το απόγευμα και μετά το κλίμα θα μεταβληθεί σημαντικά και η υπόλοιπη μέρα θα είναι ήρεμη και απολαυστική.

Ταύρος

Πιθανόν το πρωί να ταραχτεί ο ύπνος σας ή να ξυπνήσετε νωρίτερα λόγω νευρικής έντασης, με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού να φέρνει ίσως και κάποια απρόοπτα. Το απόγευμα η Σελήνη μπαίνει στο ζώδιό σας και οι ρυθμοί γίνονται ήρεμοι και αργοί, όπως τους προτιμάτε δηλαδή, ενώ μπορεί να πάρετε και κάποιες πρωτοβουλίες.

Δίδυμοι

Ενδέχεται κάποια αλλαγή σχεδίων το πρωί με την ανατρεπτική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, ενώ ίσως ορισμένοι φίλοι και γνωστοί λειτουργήσουν αψυχολόγητα. Το απόγευμα αλλάζει ζώδιο η Σελήνη και το κλίμα από εξωστρεφές γίνεται πιο ήρεμο κι εσωστρεφές, ενώ θα αυξηθεί η ανάγκη για απόσυρση, ησυχία και περισσότερο ύπνο. Κλείσιμο θεμάτων και κύκλων.

Καρκίνος

Κάπως νευρικά και με απρόοπτα πιθανόν να ξεκινά η μέρα, λόγω της έντονης συνόδου Σελήνης-Ουρανού, που μπορεί να φέρει και κάποιες ξαφνικές αλλαγές στον επαγγελματικό χώρο. Πιθανή όμως και γρήγορη εξέλιξη θεμάτων. Το απόγευμα που η Σελήνη θα αλλάξει ζώδιο, η εστίασή σας θα περάσει στους φίλους και στις διαδικτυακές σας επαφές.

Λέων

Με αρκετό νεύρο και ορμή είναι πιθανό να ξεκινά η σημερινή μέρα, όμως δεν αποκλείονται και κάποιες ξαφνικές αλλαγές στα ταξίδια σας νωρίς το πρωί, ή ορισμένα έκτακτα θέματα γενικά. Ωστόσο δεν λείπει η αισιοδοξία. Απ' το απόγευμα και μετά η εστίαση της προσοχής σας θα περάσει στην επαγγελματική και κοινωνική σας ανάδειξη.

Παρθένος

Λόγω της άστατης συνόδου Σελήνης-Ουρανού το πρωί, μπορεί να υπάρξουν κάποια έκτακτα οικονομικά θέματα, ενώ ίσως χρειαστεί να υποστηρίξετε άλλους ανθρώπους. Πιο άνετο και ήρεμο θα γίνει το κλίμα απ' το απόγευμα, ενώ η Σελήνη θα τονίσει τον οίκο των ταξιδιών και θα έχετε την ευκαιρία για ωραίες καλοκαιρινές περιπέτειες.

Ζυγός

Κάποιοι άνθρωποι μπορεί να σας ξαφνιάζουν το πρωί με την ανατρεπτική σύνοδο Σελήνης-Ουρανού, ή μπορεί να υπάρξουν ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Κοινωνικό το πρώτο κομμάτι της μέρας, απ' το απόγευμα όμως γίνεται πιο εσωστρεφής αλλά και ερωτική η διάθεση, ενώ θα έχετε την ευκαιρία να συνδεθείτε βαθύτερα με τον σύντροφό σας.

Σκορπιός

Ξαφνική αλλαγή προγράμματος ή κάποια έκτακτα θέματα στη δουλειά είναι πιθανά το πρωί, ενώ είναι λίγο νευρικό το κλίμα με τη σύνοδο Σελήνης-Ουρανού. Παραγωγικό ωστόσο το πρώτο κομμάτι της μέρας. Απ' το απόγευμα και μετά οι ενέργειες ισορροπούν, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι κοινωνική, με ευκαιρίες για γνωριμίες και συναντήσεις.

Τοξότης

Δραστήρια και χαρούμενα ξεκινά η μέρα, αν και δεν λείπουν ορισμένα απρόοπτα το πρωί. Μέχρι το απόγευμα είναι πιθανό να μην έχετε ιδιαίτερες υποχρεώσεις και να μπορέσετε να κάνετε πράγματα που σας ευχαριστούν. Κατόπιν που αλλάζει ζώδιο η Σελήνη η εστίαση της προσοχής περνά σε θέματα τάξης, καθαριότητας, υγείας, διατροφής, κατοικίδιων.

Αιγόκερως

Η ασταθής σύνοδος Σελήνης-Ουρανού ανοίγει τη μέρα με κάποια απρόοπτα ή με νευρική ένταση και υπερδιέγερση. Ενασχόληση με το σπίτι και την οικογένεια μέχρι το απόγευμα. Η υπόλοιπη μέρα θα είναι πιο ανέμελη κι ερωτική, με ευκαιρίες για διασκέδαση, φλερτ, σπορ, χόμπι κι ευχάριστες δραστηριότητες, ενώ εστιάζεστε και σε θέματα παιδιών.

Υδροχόος

Με κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού και με απρόοπτα στην επικοινωνία και τις μετακινήσεις μπορεί να ξεκινήσει η μέρα, αλλά και με νευρικότητα. Απ' το απόγευμα και μετά που η Σελήνη θα μπει στο αργό και ήρεμο ζώδιο του Ταύρου το κλίμα θα γίνει ανάλογα ήπιο, ενώ η εστίαση της προσοχής σας περνά κυρίως στο σπίτι και την οικογένεια.

Ιχθύες

Ορισμένα έκτακτα έξοδα ή κάποιες αλλαγές σε πληρωμές και άλλες οικονομικές συναλλαγές μπορεί να παρουσιαστούν το πρωί, ενώ η μέρα ξεκινά με μια αστάθεια. Όμως απ' το απόγευμα σταθεροποιείται το κλίμα, ενώ η υπόλοιπη μέρα θα είναι επικοινωνιακή, με βόλτες, συναντήσεις, αρκετή κουβεντούλα ή και κάποιο ταξιδάκι. Μαθήματα, σεμινάρια, γράψιμο, διάβασμα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being