Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Παράδοση αυτοκίνητων στους δυναμικούς Δ/ντες καταστημάτων

Παράδοση αυτοκίνητων στους δυναμικούς Δ/...

Η Περιφέρεια της Lidl Hellas στην Πάτρα παρέδωσε τα αυτοκίνητα στους Δ/ντες καταστημάτων της Περιφέρειάς της!

Η Lidl Hellas θέτοντας ως προτεραιότητα το ανθρώπινο δυναμικό της, προχώρησε στην εφαρμογή του μεγαλύτερου έργου ανάπτυξης προσωπικού στην ιστορία της εταιρείας. Ένα έργο με στόχο τη στρατηγική αναβάθμιση της θέσης των Διευθυντών καταστημάτων της, μέσα από μια σειρά παροχών και μέτρων.

Ανάμεσα στις παροχές, οι «Δυναμικοί Δ/ντες καταστήματος» απέκτησαν εταιρικό αυτοκίνητο και για προσωπική τους χρήση, η τελετή παράδοσης του οποίου πραγματοποιήθηκε, για τους Δ/ντές που ανήκουν στα καταστήματα της Περιφέρειας Πάτρας της Lidl, στις 13 Ιουλίου στις εγκαταστάσεις της Περιφέρειας.

Εκτός από τα αυτοκίνητα δόθηκε σε κάθε έναν χωριστά μία κάρτα καυσίμων και ο απαραίτητος τεχνολογικός εξοπλισμό για να διενεργούν τις καθημερινές τους εργασίες, ενώ ο μηνιαίος μισθός τους διαμορφώνεται στα 2.250 Ευρώ.

Σκοπός μας στη Lidl Hellas είναι η κατάρτιση των Διευθυντών Καταστημάτων με ειδικές εκπαιδεύσεις για να αποκτήσουν μια σειρά από δεξιότητες, οι οποίες είναι απαραίτητες για να ανταποκριθούν στις τρέχουσες και μελλοντικές απαιτήσεις της θέσης τους.

Ο Δ/ντής καταστήματος αφιερώνει λιγότερη ώρα σε καθημερινές λειτουργίες και επικεντρώνεται σε μια διαχείριση προσανατολισμένη στον πελάτη, καθώς βασικό μας μέλημα στη Lidl Hellas αποτελεί η άριστη εξυπηρέτηση των πελατών μας.

Τα στελέχη είναι πολύτιμα για μας γ’ αυτό και φροντίζουμε την περαιτέρω ανάπτυξη και εξέλιξή τους προετοιμάζοντάς τους για το μέλλον.

 

Επισκεφθείτε μας και στο:

 

www.lidl-hellas.gr

www.facebook.com/lidlgr/

www.twitter.com/Lidl_Hellas_

https://www.instagram.com/lidl_hellas/

Snapchat: Lidl Hellas

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά