Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Ηλεία-Αμαλιάδα: Απολογούνται σήμερα για τη χασισοφυτεία

Ηλεία-Αμαλιάδα: Απολογούνται σήμερα για ...

Στο Βρανά Βαρθολομιού

Απολογούνται σήμερα στον Ανακριτή Αμαλιάδας οι δύο συλληφθέντες, ο 56χρονος ημεδαπός και ο 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, που έχουν συλληφθεί για την καλλιέργεια χασισοφυτείας στο Βρανά Βαρθολομιού.

Οι δυο τους οδηγήθηκαν χθες στην Εισαγγελέα Αμαλιάδας που τους άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και τους παρέπεμψε στην Ανάκριση. Οι συλληφθέντες ζήτησαν και πήγαν εικοσιτετράωρη προθεσμία και θα απολογηθούν σήμερα στις 11 το πρωί.

Η επ’ αυτοφώρω σύλληψη των δύο έγινε το μεσημέρι της Τετάρτης από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Αμαλιάδας. Οι συλληφθέντες συνελήφθησαν μέσα στη χασισοφυτεία την ώρα που την περιποιούνταν και από το σημείο εκριζώθηκαν 109 δενδρύλλια κάνναβης ύψους από 80 εκατοστά έως 2,80 μέτρα.

Οι δράστες ήταν οργανωμένοι και είχαν φροντίσει ώστε η φυτεία τους να έχει την κατάλληλη φροντίδα. Μάλιστα, είχαν διαμορφώσει σύστημα ποτίσματος με λάστιχο το οποίο είχαν κρύψει κάτω από το χώμα για να μην είναι ορατό!

 

Στο χώρο της φυτείας οι αστυνομικοί κατέσχεσαν διάφορα γεωργικά εργαλεία, ενώ σε σωματική έρευνα που έγινε στους δύο συλληφθέντες, οι αστυνομικοί βρήκαν και κατέσχεσαν το χρηματικό ποσό των 300 ευρώ και τρία κινητά τηλέφωνα.

Σε κατ’ οίκον έρευνα που ακολούθησε, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 500 γραμμάρια χλωρής κάνναβης και ακόμη 30 γραμμάρια αποξηραμένης, καθώς επίσης και μία ηλεκτρονική ζυγαριά.

patrisnews.com

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις