Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Τα θύματα του μακελειού στη Νίκαια - ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ

Νέο αιματοκύλισμα στη Γαλλία

Όσο περνούν οι ώρες από την πολύνεκρη επίθεση επίθεση στη Νίκαια, αρχίζουν να δίνονται στη δημοσιότητα τα ονόματα των θυμάτων.Μεταξύ των θυμάτων κατά τη Γιορτή της Ημέρας της Βαστίλης βρίσκονται ένας Αμερικανός με τον γιο του, έναν Γερμανό δάσκαλο και μια φοιτήτρια από τη Ρωσία. Η 21χρονη Ρωσίδα φοιτήτρια Victoria Savchenko πέθανε ακαριαία μπροστά στα μάτια της 22χρονης φίλης της Polina Serebryannikova όταν χτυπήθηκε από το φορτηγό ενώ περπατούσαν στον παραλιακό δρόμο.

Οι γερμανικές αρχές έχουν επιβεβαιώσει τον θάνατο ενός δασκάλου και δύο μαθητών που γιόρταζαν το τέλος των εξετάσεων κατά τη διάρκεια σχολικής εκδρομής στη Νίκαια. Στην επίθεση, όπως επιβεβαίωσαν οι δικοί τους άνθρωποι, πέθαναν και Ο 51χρονος Sean Copeland και ο 11χρονος γιος του Brodie.

28χρονη Hamza Charrihi κρατούσε την ταυτότητα της μητέρας της που σκοτώθηκε στην επίθεση. Αναρρώνοντας από το σοκ σε πανεπιστημιακό κτίριο στο κέντρο της Νίκαιας, μίλησε για τη μητέρα της. "Φορούσε το πέπλο του Ισλάμ και ακολουθούσε μια ισορροπημένη θρησκεία... ένα πραγματικό Ισλάμ. Όχι αυτό των τρομοκρατών".

Ο συντετριμμένος σύζυγος της Fatima Charrihi, Ahmed, επιβεβαίωσε πως πέθανε ενώ βρισκόταν στο πεζοδρόμιο. "Το φορτηγό πήγαινε με 90-100 χιλιόμετρα ανά ώρα. Ανέβηκε στο πεζοδρόμιο και τη σκότωσε. Συνέχισε την τρελή πορεία του διαλύοντας τα πάντα χωρίς να επιβραδύνει. Είμαι ζωντανός επειδή βρισκόμουν στον δρόμο. Ο ανιψιός μου έχει σπασμένο χέρι. Είδα πτώματα παντού. ΠΟλλά πτώματα. Αρχίσαμε να τρέχουμε".

Μεταξύ των νεκρών βρίσκονται και δύο Αρμένιοι, ένας Ουκρανός και ένας Ελβετός υπήκοος, όπως επιβεβαίωσαν τα αρμόδια υπουργεία Εξωτερικών.

Πηγή: Dailymail

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις