Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Με μεγάλη επιτυχια πραγματοποιηθηκε το καθιερωμενο Fun Day απο το Κέντρο Ξενων Γλωσσών και Πληροφορικής Λατση!

Με μεγάλη επιτυχια πραγματοποιηθηκε το κ...

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ

Με τον καλύτερο τρόπο ολοκληρώθηκε μια ακόμη επιτυχημένη και δημιουργική σχολική χρονιά για τα Κέντρα Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής ΛΑΤΣΗ με τη διοργάνωση της καθιερωμένης μεγάλης γιορτής λήξης της σχολικής χρονιάς, Fun Day. Το Fun Day πραγματοποιήθηκε για έκτη συνεχόμενη χρονιά, την Κυριακή 12 Ιουνίου, στον υπέροχο και καταπράσινο προαύλιο χώρο του παραρτήματος Καλλιθέας.

Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν το Fun Day αφού ήταν γεμάτο με διασκεδαστικές και ψυχαγωγικές δραστηριότητες. Όλα τα παιδιά συμμετείχαν με μεγάλο κέφι και ζωντάνια σε ατομικά και ομαδικά παιχνίδια όπως το Apple bobbing, το twister, το elbow fishing, το balloon buster, το human egg roll, οι τσουβαλοδρομίες, καθώς και σε πολλά άλλα! Δεν έμειναν όμως εκεί! Οι μικροί μας καλλιτέχνες ανέδειξαν το ταλέντο τους αφού δημιούργησαν όμορφες καλοκαιρινές ζωγραφιές πάνω σε T-shirts ενώ διασκέδασαν και με το face-painting. Κάθε παιδί είχε την ευκαιρία να συμμετάσχει σε όλα τα παιχνίδια, μιας και τα περισσότερα από αυτά απαιτούσαν 2 άτομα, κάτι που τα έκανε ακόμα πιο ενδιαφέροντα. Η εκδήλωση όμως δεν ήταν μόνο τα παιχνίδια αφού υπήρχαν άφθονα σουβλάκια για όλους, αναψυκτικά και πολλή πολλή μουσική.

Το φετινό Fun Day ήταν ακόμα πιο συναρπαστικό και με περισσότερες δραστηριότητες από κάθε άλλη χρονιά, κλείνοντας έτσι με τον καλύτερο τρόπο άλλο ένα επιτυχημένο σχολικό έτος!

Η Διεύθυνση των Κέντρων Ξένων Γλωσσών και Πληροφορικής Λάτση ευχαριστεί θερμά όλους τους μαθητές που συμμετείχαν αλλά και τους γονείς που παρευρέθησαν στην γιορτή και σας εύχεται Καλό Καλοκαίρι!

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά