Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το ζητήσατε και έρχεται να ξετρελάνει και πάλι τα παιδιά!

Το ζητήσατε και έρχεται να ξετρελάνει κα...

2ο KIDS Cooking Classes* – Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά – Δηλώστε συμμετοχή!

2o KIDS Cooking Classes* – Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά!!! Τώρα που αποχαιρετήσατε τα σχολεία και είστε έτοιμοι να ζήσετε το καλοκαιράκι, έρχεται το 2ο δημιουργικό μάθημα μαγειρικής για παιδιά, το οποίο θα γίνει τοΣάββατο 25 Ιουνίου 2016, στις 11:30 το πρωί στο κεντρικό κατάστημα Ηλεκτρικών Συσκευών ΔΟΥΒΡΗΣ,Μαιζώνος 54-65, Πάτρα.

Το ζητήσατε και έτσι αποφασίσαμε να το οργανώσουμε ξανά, με νέα θεματική ενότητα!!!

Το εκπαιδευτικό-ψυχαγωγικό πρόγραμμα KIDS Cooking Classes*-Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά απευθύνεται μόνο σε παιδιά ηλικίας 5 έως και 14 ετών και είναι εντελώς δωρεάν.

Για όσους έχουν εγγραφεί και θέλουν να επικοινωνήσουν μαζί μας για την επανεγγραφή των παιδιών τους ή όσους επιθυμούν να δηλώσουν τώρα συμμετοχή  για αυτό το μάθημα, απαιτείται μόνο η τηλεφωνική εγγραφή στο 6932.011.395 ή στείλτε μας τα στοιχεία σας και τα στοιχεία του παιδιού στο [email protected]

*Περιορισμένος αριθμός θέσεων – Ενημερώστε μας, αν υπάρχει κάποια αλλεργία

Τα παιδιά χρειάζεται να φέρουν μαζί τους μόνο μία ποδιά!!!

Το μάθημα: KIDS Cooking Classes*–Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά ξεκινά στις 11:30 όπου τα παιδιά θα μάθουν τα οφέλη των οσπρίων, των φρούτων και των γαλακτομικών, θα μαγειρέψουν, θα γνωρίσουν τα καλοκαιρινά φρούτα, θα φυτέψουν φακές και φασόλια και θα παίξουν μαζί με τους κλόουν!

Ο έγκριτος Σεφ Παρασκευάς Δρές, καθηγητής του τμήματος Μαγειρικής, του Φορέα Βέργη, Εκπαίδευση για Όλους(1ος όροφος Ζαΐμη 21, Πάτρα τηλ. 2610.341.000), με τους σεφ – εκπαιδευόμενους του τμήματος, θα είναι εκεί, μαζί με τα παιδιά, όπου θα τους καθοδηγούν για να φτιάξουν όλοι μαζί το πιο νόστιμο σπιτικό φαγητό, φρουτοχυμούς και δροσερά επιδόρπια !!!

Στον 1ο όροφο του κεντρικού καταστήματος Ηλεκτρικών Συσκευών ΔΟΥΒΡΗΣ, σας περιμένουν ο κλόουν Οσπριούλης και ο κλόουν Λαχανούλης για να παίξετε!!!

Παράλληλα θα μαθαίνουν ότι το καρότο, το σπανάκι, το λάχανο, οι φράουλες, τα μήλα αλλά και ότι υπάρχει στην Μεσογειακή διατροφή είναι υγιεινό και όταν τα τρώμε θωρακίζουμε τον οργανισμό μας!

Δείτε τι έγινε στο πρώτο: KIDS Cooking Classes* – Μαθαίνουμε να τρώμε υγιεινά: Το πρώτο μάθημα ξετρέλανε μικρούς και μεγάλους! Ακολουθούν κι άλλα

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά