Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Τον επαγγελματικό σας τομέα τονίζει σήμερα η Σελήνη, αλλά δε σχηματίζει σημαντικές όψεις. Έτσι η εστίαση της προσοχής θα βρίσκεται κυρίως εκεί, όπως επίσης και στην κοινωνική σας ανάδειξη και προβολή, χωρίς όμως σπουδαίες εξελίξεις πιθανές. Μια μέρα ίσως με παραπάνω υποχρεώσεις. Ευκαιρία να οργανώσετε τη ζωή σας καλύτερα.

Δίδυμοι

Αισιόδοξη και άνετη αναμένεται η σημερινή μέρα. Η Σελήνη δίνει έμφαση στα ταξίδια, μια μέρα με πιθανές εκδρομές και περιπέτειες. Πιθανές επίσης επαφές με το εξωτερικό ή με ξένους. Ακόμα έμφαση δίνει σε θέματα σπουδών, διδασκαλίας, συγγραφής, όπως επίσης και σε νομικά ζητήματα. Ευκαιρία να διαβάσετε, να φιλοσοφήσετε, ν' ασχοληθείτε με τα κοινά.

Καρκίνος

Λίγο πιο εσωστρεφής η σημερινή μέρα, στην οποία θα ψαχτείτε περισσότερο – η εστίαση της προσοχής περνά στο μέσα σας. Ψυχανάλυση και έρευνα. Επίσης η Σελήνη σήμερα εστιάζει σε θέματα οικονομικά, δανείων, συντάξεων, επενδύσεων, κληρονομικών, διατροφής συζύγου, κλπ. Θα είναι όμως κι ερωτική μέρα, με βαθύτερη επαφή με τον σύντροφό σας.

Λέων

Κοινωνική και πιο αρμονική αναμένεται η σημερινή μέρα, ενώ δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις, σε αντίθεση με την αυριανή που αναμένονται εντάσεις. Έτσι θα έχετε την ευκαιρία για συναντήσεις και γνωριμίες, σε ήπιο κλίμα. Η εστίαση της προσοχής σας σήμερα βρίσκεται περισσότερο στους άλλους, στον σύντροφο, τους καλούς φίλους, τους συνεργάτες.

Παρθένος

Δουλειά και χαρά σήμερα, μια μέρα παραγωγική, στην οποία θα τακτοποιήσετε διάφορες εργασίες, τόσο στον επαγγελματικό χώρο, όσο και στην καθημερινότητά σας. Καλή μέρα για να ασχοληθείτε με διάφορες λεπτομέρειες του νοικοκυριού και της ζωής σας. Έμφαση επίσης δίνει η Σελήνη σε υγεία, διατροφή, fitness, όπως επίσης και στα κατοικίδια.

Ζυγός

Ερωτική και σχετικά πιο ανέμελη μέρα, στην οποία είναι πιθανό να έχετε περισσότερο ελεύθερο χρόνο να κάνετε πράγματα που σας αρέσουν. Ευκαιρίες για εκδρομές, σπορ, χόμπι, παιχνίδι, δημιουργικές δραστηριότητες, επαφή με τα παιδιά. Επίσης ευκαιρία για διασκέδαση και φλερτ. Μια μέρα πλήρως καλοκαιρινή, χωρίς να αναμένονται πιέσεις ή πολλές υποχρεώσεις.

Σκορπιός

Έμφαση κυρίως στο σπίτι, την οικογένεια, στην ιδιωτική σας ζωή και σε θέματα ακινήτων δίνει σήμερα η Σελήνη, μια μέρα στην οποία θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον χώρο σας και με τους δικούς σας. Λίγο πιο εσωστρεφής η διάθεση. Εστιάζεστε επίσης στα συναισθήματά σας και στο παρελθόν – βγαίνουν διάφορες μνήμες στην επιφάνεια.

Τοξότης

Επικοινωνιακή, ευχάριστη και ζωηρή αναμένεται η σημερινή μέρα, στην οποία θα έχετε την ευκαιρία για διάφορες συναντήσεις και συζητήσεις, ενώ έχετε και αρκετές ιδέες. Πιθανές επίσης αρκετές μετακινήσεις, ταξιδάκια ή βόλτες. Μια μέρα μαθημάτων, σεμιναρίων, πληροφόρησης, διαβάσματος, γραψίματος. Ακόμα, είναι πιθανές επαφές με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, με αρκετή κουβεντούλα.

Αιγόκερως

Πιο ήρεμη σχετικά αναμένεται η σημερινή μέρα, καθώς δεν σχηματίζονται σπουδαίες όψεις. Θα έχετε την ευκαιρία να απολαύσετε το καλό φαγητό, τη φύση, τη μουσική, τη γαλήνη, τα αποκτήματά σας, την άνεση. Πιθανές αγορές. Επίσης η Σελήνη σήμερα δίνει έμφαση σε οικονομικά ζητήματα, πληρωμές κλπ. Μεγαλύτερο αίσθημα ασφάλειας και σταθερότητας.

Υδροχόος

Το ζώδιό σας διατρέχει η Σελήνη σήμερα, μια μέρα ζωντανή, δραστήρια κι εξωστρεφής, στην οποία είναι πιθανό να προχωρήσετε σε κάποια ξεκινήματα, αποφάσεις ή πρωτοβουλίες. Θ' ασχοληθείτε περισσότερο με τον εαυτό σας και με την διεκδίκηση των θέλω σας, ενώ δίνετε νέα κατεύθυνση στα πράγματα. Καλή μέρα για αθλητισμό.

Ιχθύες

Καθώς σήμερα η Σελήνη θα διατρέχει τον τελευταίο σας οίκο, θα είναι μια μέρα απολογισμών και κλεισίματος κύκλων. Πιθανόν να προκύψουν ορισμένα θέματα που πρέπει να τελειώσουν, χωρίς όμως να αναμένεται πίεση. Αντιθέτως, θα έχετε την ευκαιρία να αποσυρθείτε και να χαλαρώσετε, να κοιμηθείτε περισσότερο και να απολαύσετε τη θάλασσα και τη τέχνη.

Κριός

Σχετικά άνετη η σημερινή μέρα, με τη Σελήνη να μη σχηματίζει ιδιαίτερες όψεις. Έμφαση δίνει στη φιλία και τη δικτύωση, μια μέρα στην οποία θα έχετε την ευκαιρία να δείτε φίλους και γνωστούς, να σερφάρετε στο ίντερνετ και ν' ασχοληθείτε με τα social media, όπως επίσης και να συμμετέχετε σε ομάδες ή συλλόγους. Σκέψεις και σχέδια για το μέλλον.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being