Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΑΓΟΡΑ

/

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη στηρίζει το TEDxPatras

Το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα Βέργη στηρίζε...

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά χορήγησε το θεσμό και συγκεκριμένες ομιλίες

Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα «ΒΕΡΓΗ» στήριξε την διοργάνωση του TEDxPatras, με χορηγική συμμετοχή, προσωπική παρουσία ιδιοκτητών και στελεχών στην εκδήλωση και με ένα αυξημένο ενδιαφέρον σε σχέση με ομιλητές και ομιλίες που άπτονται του εκπαιδευτικού κλάδου ή αντικειμένων σχετικών με τα προγράμματα σπουδών του οργανισμού.

Υπενθυμίζεται πως και πέρυσι το Εκπαιδευτικό Συγκρότημα «ΒΕΡΓΗ» ήταν εκ των υποστηρικτών της πρωτοβουλίας να διοργανωθεί ένα TEDx event στην πόλη της Πάτρας. Σε συνέχεια εκείνης της πρώτης συνεργασίας, η φετινή επαφή των δύο πλευρών οδήγησε σε μία πολύ εποικοδομητική συνεργασία, που κατέστη δυνατό να ξεπεράσει τη χρονική διάρκεια της εκδήλωσης.

Τις επόμενες μέρες αναμένεται η ανάρτηση στο διαδίκτυο των 18λεπτων ομιλιών που παρουσιάστηκαν στο TEDxPatras 2016, στο Royal Theater – Παλαιό Πτωχοκομείο Πατρών, το Σάββατο 14 Μαΐου. Έξι απ’ αυτές τις ομιλίες θα συνοδεύονται στο ταξίδι τους στον κυβερνοχώρο, τόσο από τις ευχές όσο και από το λογότυπο του Εκπαιδευτικού Συγκροτήματος «ΒΕΡΓΗ».

Πρόκειται για τις ομιλίες του δημοφιλούς σεφ και παρουσιαστή τηλεοπτικών εκπομπών Ηλία Μαμαλάκη, του ιδρυτή και Διευθύνοντος Συμβούλου της Transifex, Δημήτρη Γλέζου, των Μαρία Ρούσση και Θοδωρή Ντουνιά, νικητών του Παγκόσμιου Πανεπιστημιακού Πρωταθλήματος Ρητορικής, του Διονύση Κολοκοτσά, Διευθυντή Εταιρικών Σχέσεων της Google στην Ελλάδα, των Science Reactors, μιας ομάδας νέων επιστημόνων που έχουν αναγάγει την επιστήμη σε stand up performance και της Κατερίνας Αγγελάκη-Ρουκ, πνευματικής κόρης του N. Καζαντζάκη και σημαντικής ποιήτριας της μεταπολεμικής γενιάς.

Με την συνεργασία αυτή το «Εκπαιδευτικό Συγκρότημα «ΒΕΡΓΗ» σηματοδοτεί τη διάθεση να στηρίζει οτιδήποτε αξιόλογο διοργανώνεται στην πόλη της Πάτρας και την ευρύτερη περιοχή και αποδεικνύει στην πράξη την πίστη στις συνέργειες και σε μία φιλοσοφία ανοιχτής συνομιλίας με οτιδήποτε διευρύνει ορίζοντες, εμπνέει, εκπαιδεύει και πρωτοπορεί.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Αγορά