Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

ΡΑΠ: Ο Δήμος ήθελε να φτιάξει επιτροπή μέχρι το 2019 για την παρακολούθηση σύμβασης που δεν υπάρχει

ΡΑΠ: Ο Δήμος ήθελε να φτιάξει επιτροπή μ...

Ανακοίνωση της παράταξης

Σε ανακοίνωση που εξέδωσε η δημοτική παράταξη ΡΑΠ Ανθρώπινη Πόλη για την επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης του Πάρκου Δημόπουλου μέχρι τον Αύγουστο του 2019, αναφέρει τα εξής: "Μια παράξενη εισήγηση (θέμα 26) ήρθε στο δημοτικό συμβούλιο της 30/5/16 για τη «συγκρότηση τριμελούς επιτροπής η οποία θα εποπτεύει την τήρηση των υποχρεώσεων του μισθωτή στο πάρκο Δημόπουλου», εισήγηση που αποσύρθηκε την τελευταία στιγμή μετά την έντονη διαμαρτυρία της ΡΑΠ.

Με τη συγκεκριμένη εισήγηση η δημοτική αρχή Πελετίδη καθόριζε επιτροπή παρακολούθησης της σύμβασης μίσθωσης του πάρκου Δημόπουλου που βρίσκεται απέναντι από το στρατόπεδο ΚΕΤΧ με ημερομηνία λήξης της επιτροπής την 31/08/2019! Και βέβαια, τα ερωτηματικά δεν γεννιούνται
από την πρόθεση της δημοτικής αρχής να παρακολουθήσει την εφαρμογή των όρων μιας σύμβασης αλλά το γεγονός ότι ΔΕΝ υπάρχει σύμβαση για τον συγκεκριμένο δημόσιο χώρο με αντίστοιχη ημερομηνία λήξης.

Θεωρούμε και εφιστούμε την προσοχή στη Δημοτική αρχή ότι είναι απαραίτητο να επανεξεταστούν ή να αναθεωρηθούν οι όροι της σύμβασης, που χρονολογείται από την 1 Ιουνίου 2001, με αποκλειστικό κριτήριο το δημόσιο συμφέρον.

Απαιτείται ως εκ τούτου, να έρθει ολοκληρωμένη εισήγηση στο Δημοτικό Συμβούλιο και να ψηφισθεί σχετική απόφαση του σώματος για το εάν, πού και πώς θα διατεθεί αυτός ο Δημόσιος χώρος."

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις