Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουνίου

Τα ζώδια σήμερα 1 Ιουνίου

Ζώδια

Ταύρος

Ο Ιούνιος ξεκινά με διάφορα μπερδέματα, λόγω της χαοτικής όψης Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία για μερικές ακόμα μέρες θα προκαλεί σύγχυση και παρεξηγήσεις, κυρίως σε οικονομικά, αγορές, πωλήσεις αλλά και με τις φιλίες σας ή μέσα σε ομάδες. Προσοχή σε εξαπατήσεις. Πιθανόν κιόλας να απογοητεύεστε από κάποιους φίλους ή γνωστούς, κυρίως για θέματα αξιών.

Δίδυμοι

Πολλά τα ψέματα και οι αυταπάτες αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, γι' αυτό προσέξτε να μην πέσετε θύματα πλάνης κι εξαπατήσεων, τόσο από τον ίδιο τον εαυτό σας, όσο και σε επαγγελματικά θέματα και από άτομα εξουσίας. Μια όψη που προκαλεί σύγχυση και θολούρα, και πρέπει να βρείτε το δρόμο σας μέσα από την ομίχλη.

Καρκίνος

Λόγω της παραπλανητικής όψης Ήλιου-Ποσειδώνα, για λίγες ακόμα μέρες θα πρέπει να προσέξετε ιδιαίτερα τις αυταπάτες, αλλά και τις εξαπατήσεις ή τα μπερδέματα σε θέματα νομικά, σπουδών αλλά και στα ταξίδια σας ή σε επαφές με το εξωτερικό και με ξένους. Πιθανές κάποιες απογοητεύσεις ή τελειώματα – κάτι πρέπει να αφήσετε πίσω ή να θυσιάσετε.

Λέων

Προσέξτε τις οικονομικές εξαπατήσεις αυτές τις μέρες, με την δύσκολη όψη Ήλιου-Ποσειδώνα να προκαλεί και διάφορα μπερδέματα. Αποφύγετε τον δανεισμό και τις συμφωνίες. Μια όψη που επίσης προκαλεί μπερδέματα και απογοητεύσεις σε φιλίες, ενώ ίσως λέγονται κάποια ψέματα. Και στα ερωτικά είναι θολό το τοπίο – φροντίστε να μην παρασυρθείτε από ακατάλληλα άτομα.

Παρθένος

Μια όψη που σας κάνει να εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις και να απογοητεύεστε, το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα για μερικές ακόμα μέρες εφιστά την προσοχή σε πλάνες, αυταπάτες, μπερδέματα, σύγχυση. Ας κρατάτε μικρό καλάθι σε υποσχέσεις, τόσο σε σχέσεις και συνεργασίες, όσο και στα επαγγελματικά. Πρέπει να γίνουν κάποιες θυσίες για τους άλλους.

Ζυγός

Αρκετά τα μπερδέματα αυτές τις μέρες με το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο ίσως προκαλεί ένα χάος στον εργασιακό χώρο και στην καθημερινότητά σας γενικά. Προσέξτε τις υποσχέσεις και τις εξαπατήσεις σε επαγγελματικά και υγεία. Επίσης μπερδέματα και πλάνες μπορεί να υπάρξουν σε σπουδές, νομικά, ταξίδια ή σε σχέσεις με ξένους.

Σκορπιός

Για μερικές ακόμα μέρες προσέξτε τα μπερδέματα και τις εξαπατήσεις σε ερωτικά και οικονομικά θέματα, γιατί η δύσκολη όψη Ήλιου-Ποσειδώνα θολώνει τα νερά και ωθεί σε διάφορες πλάνες. Φροντίστε να μην παρασυρθείτε από κάποιο ακατάλληλο άτομο στην ανάγκη σας να ερωτευτείτε. Πιθανόν να “διαρρέουν” τα οικονομικά σας επειδή πρέπει να στηρίξετε άλλους.

Τοξότης

Διάφορες παγίδες και σύγχυση προκαλεί για μερικές ακόμα μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, το οποίο εφιστά ιδιαίτερα τη προσοχή σε εξαπατήσεις, αυταπάτες, παρεξηγήσεις. Αρκετή θολούρα. Τυχόν υποσχέσεις που ακούτε χρειάζονται επίσης προσοχή. Ειδικά σε σχέσεις, συνεργασίες, σπίτι, ακίνητα, οικογένεια υπάρχει τάση για πλάνες. Μην εξιδανικεύετε ανθρώπους και καταστάσεις.

Αιγόκερως

Μπερδέματα στην επικοινωνία και στον χώρο δουλειάς προκαλεί το παραπλανητικό τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα για μερικές ακόμα μέρες, ενώ δημιουργείται ένα χάος και στις μετακινήσεις. Δύσκολο να μπει τάξη στη ζωή και στο νου σας. Πιθανές παρεξηγήσεις και ψέματα με συγγενείς, συναδέλφους, συμμαθητές, γείτονες. Μπερδέματα ή πλάνες πιθανά και σε υγεία και διατροφή.

Υδροχόος

Τα οικονομικά και τα ερωτικά θέλουν προσοχή για μερικές ακόμα μέρες, γιατί το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα προκαλεί έντονη τάση για εξαπατήσεις, μπερδέματα και σύγχυση. Προσέξτε να μην χάσετε κάποια χρήματα. Ίσως πρέπει να θυσιάσετε κάποιο ποσό. Επίσης στα αισθηματικά μπορεί να παρουσιάζονται αλλιώς κάποια πράγματα και άνθρωποι, και να πλανευτείτε.

Ιχθύες

Τάσεις φυγής προκαλεί για μερικές ακόμα μέρες το τετράγωνο Ήλιου-Ποσειδώνα, μια όψη που θολώνει πολύ τη κρίση επίσης, και εφιστά ιδιαίτερα τη προσοχή σε ψέματα, αυταπάτες, σύγχυση, παρεξηγήσεις. Πιθανές κάποιες απογοητεύσεις ή αποκάλυψη ψεμάτων. Καλλιτεχνική όψη ωστόσο. Ίσως παίξετε ένα ρόλο παραπλανητικό για τους άλλους, αλλά είστε κι εσείς μπερδεμένοι.

Κριός

Θολώνει το νου και τα συναισθήματά σας αυτές τις μέρες η όψη τετραγώνου Ήλιου-Ποσειδώνα, η οποία προκαλεί αρκετά μπερδέματα επικοινωνιακά, γι' αυτό μην απορείτε αν δυσκολεύεστε να συνεννοηθείτε. Προσέξτε ιδιαίτερα τις αυταπάτες και γενικά τα ψέματα. Πιθανές παρεξηγήσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες. Και στις μετακινήσεις δημιουργείται μια ανακατωσούρα.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being