Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 24 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Μια δύσκολη για τα οικονομικά και τα αισθηματικά όψη, η αντίθεση Αφροδίτης-Άρη για δυο ακόμα μέρες προκαλεί ανταγωνισμούς, άγχη, ενώ βγαίνει ο κτητικός εαυτός σας στην επιφάνεια. Πιθανόν να πρέπει να ενισχύσετε άλλους οικονομικά, κι αυτό να δημιουργεί εντάσεις. Μην είστε εγωιστές στα ερωτικά. Αποφύγετε βιαστικές αγορές και οικονομικές συνεργασίες.

Δίδυμοι

Η Αφροδίτη απ' το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Άρη, θα προκαλεί για δυο ακόμα μέρες σημαντικές εντάσεις και διαφωνίες στις σχέσεις, μια επιρροή που βγάζει τις διαφορές σας με τους άλλους στην επιφάνεια, ενώ επικρατεί κι αρκετός εγωισμός. Σε κάποιες περιπτώσεις μπορεί να βγάζετε και ανθρώπους απ' τη ζωή σας.

Καρκίνος

Είναι περίοδος τελειωμάτων και κλεισίματος κύκλων σε σχέσεις και συνεργασίες, κάτι που τώρα με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη μπορεί να γίνεται μέσα από εντάσεις και διχόνοιες. Για δυο ακόμα μέρες η όψη αυτή κάνει κάπως δυσάρεστο το κλίμα στις σχέσεις και στο χώρο δουλειάς, ενώ δεν λείπουν οι κρυφοί αλλά και οι φανεροί ανταγωνισμοί και τα παρασκήνια.

Λέων

Ερωτικές και φιλικές σχέσεις θέλουν προσοχή για δυο ακόμα μέρες με τη δύσκολη αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, η οποία κάνει το κλίμα πολεμικό στις σχέσεις και υπάρχει αρκετή προκλητικότητα και διαφωνίες. Επικρατεί ο εγωισμός, εξ ου και οι διχόνοιες. Επίσης προσοχή στις σχέσεις μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα, αλλά και με τα παιδιά.

Παρθένος

Σας επηρεάζει άμεσα η δύσκολη για τις σχέσεις όψη αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη, η οποία για λίγες ακόμα μέρες θα προκαλεί εντάσεις, τόσο σε αισθηματικές, όσο και σε οικογενειακές κι επαγγελματικές σχέσεις. Μια επιρροή που αναδεικνύει τις διαφορές των ανθρώπων σε ήθη και ιδέες. Επίσης προκαλεί κάποια οικονομικά άγχη ή ανταγωνισμούς.

Ζυγός

Δεν σας αρέσει η διχόνοια και οι εντάσεις, όμως αυτές τις μέρες με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη οι σχέσεις χάνουν τις ισορροπίες τους και οι άνθρωποι φέρονται εγωιστικά κι εριστικά. Όμως προσέξτε κι εσείς να μην προκαλείτε με το λόγο και τη γραφή σας. Μια επιρροή που για δυο ακόμα μέρες φέρνει διαφωνίες με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες.

Σκορπιός

Ενδέχεται για δυο ακόμα μέρες να εισχωρούν στη ζωή σας ορισμένα άτομα και να υπάρχουν γενικά κακές ισορροπίες και ανταγωνισμοί στις σχέσεις, με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη να προκαλεί εντάσεις γενικά. Μια όψη που επηρεάζει και τα οικονομικά σας, με διάφορα άγχη. Προσέξτε την κτητικότητα, υλική και συναισθηματική, και την ζήλια.

Τοξότης

Άμεσα επηρεάζεστε απ' την πολεμική αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, η οποία για δυο ακόμα μέρες κάνει το κλίμα στις σχέσεις αρκετά εριστικό, και επειδή ο Άρης βρίσκεται στο ζώδιό σας, το πιθανότερο είναι εσείς να προκαλείτε τις εντάσεις! Σίγουρα υπάρχουν διαφορές ιδεών. Προσοχή σε ανταγωνισμούς κι εγωισμούς, ώστε να μη χαλάσουν σχέσεις και συνεργασίες.

Αιγόκερως

Δεν λείπουν τα παρασκήνια αυτές τις μέρες, όπως και οι κρυφοί ή πιο φανεροί ανταγωνισμοί, λόγω της αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη, η οποία προκαλεί εντάσεις στις σχέσεις, ερωτικές κι επαγγελματικές. Πιθανόν κάποιες λεπτομέρειες να ενοχλούν ή κάποια ψέματα να βγαίνουν στην επιφάνεια. Ασυνείδητα ίσως προκαλείτε τους άλλους. Γίνεται όμως ένα ξεκαθάρισμα.

Υδροχόος

Χτυπά κόκκινο ο εγωισμός στις σχέσεις αυτές τις μέρες, τόσο τις φιλικές, όσο και τις ερωτικές, με την αντίθεση Αφροδίτης-Άρη να προκαλεί συγκρούσεις, για δυο ακόμα μέρες. Είστε δυνατοί ιδεολόγοι, κάτι που σας φέρνει σε αντιπαράθεση με τους άλλους. Επίσης μέσα σε ομάδες, συλλόγους, κόμματα ή σε επαφές σας απ' το ίντερνετ προσέξτε τις εντάσεις.

Ιχθύες

Επικρατεί διχόνοια στις σχέσεις αυτές τις μέρες με την εριστική αντίθεση Αφροδίτης-Άρη, η οποία για δυο ακόμα μέρες εφιστά τη προσοχή σε συγκρούσεις, τόσο με τους δικούς σας, όσο και με άτομα εξουσίας. Αυξάνει επίσης τα οικονομικά άγχη. Μια επιρροή που βγάζει αρκετό εγωισμό στην επιφάνεια, και με εγωισμό δεν μπορεί να υπάρχει ισορροπία στις σχέσεις.

Κριός

Λόγω της εριστικής αντίθεσης Αφροδίτης-Άρη, παρουσιάζονται αρκετές διαφωνίες αυτές τις μέρες, ενώ μπορεί να υπάρχει και φανατισμός. Για δυο ακόμα μέρες προσέξτε τη διχόνοια σε σχέσεις με συγγενείς, συμμαθητές, γείτονες, δασκάλους, αλλά και οι αισθηματικές σχέσεις μπορεί να έχουν προβλήματα επικοινωνίας και διαφορές φιλοσοφικές ή ιδεολογικές – ίσως προκαλείτε.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being