Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΖΩΔΙΑ

/

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαΐου

Τα ζώδια σήμερα 18 Μαΐου

Ζώδια

Ταύρος

Λόγω της ασταθούς όψης Σελήνης-Ουρανού, μπορεί σήμερα να υπάρξουν κάποιες ξαφνικές αλλαγές ή απρόοπτα στο χώρο εργασίας αλλά και σε καθημερινές δουλειές και υποχρεώσεις, κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα. Ξαφνική αλλαγή στο πρόγραμμά σας πιθανή. Ενδέχεται να υπάρξουν κάποιες κριτικές που προκαλούν αποξένωση. Τα κατοικίδια ίσως σάς κρατήσουν σε εγρήγορση.

Δίδυμοι

Αν και αναμένεται να είναι μια σχετικά πιο ανέμελη μέρα, η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού προκαλεί πρόσκαιρα προβλήματα στα ερωτικά και σε φιλίες, με αψυχολόγητες αντιδράσεις που δημιουργούν ψυχρότητα. Αυτή η επιρροή θα λειτουργεί μέχρι αργά το απόγευμα. Ξαφνική αλλαγή σχεδίων πιθανή, ανατροπές σε δημιουργικά project. Τα παιδιά σάς κρατούν σε εγρήγορση.

Καρκίνος

Βγαίνει σήμερα η κυκλοθυμία του ζωδίου σας έντονα στην επιφάνεια με τη νευρική όψη Σελήνης-Ουρανού, κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα, η οποία σάς ωθεί σε αψυχολόγητες αντιδράσεις, αλλά μπορεί και να εισπράττετε τέτοιες συμπεριφορές. Μια επιρροή που φέρνει και κάποια απρόοπτα, τόσο στο χώρο του σπιτιού και στην οικογένεια, όσο και στα επαγγελματικά.

Λέων

Ορισμένα επικοινωνιακά απρόοπτα μπορεί να υπάρξουν σήμερα με τη νευρική όψη Σελήνης-Ουρανού, μέχρι το βραδάκι, ενώ είναι πιθανές και ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού, σε μαθήματα κλπ. Επίσης απρόοπτα είναι πιθανά στις μετακινήσεις. Πολλές σκέψεις. Προσέξτε να μην πείτε πράγματα που θα φέρουν απομακρύνσεις και ψυχρότητα σε σχέσεις. Ευκαιρία ωστόσο για βόλτες και συναντήσεις.

Παρθένος

Απρόοπτα είναι πιθανά σήμερα σε οικονομικά θέματα, ίσως προκύψουν απρογραμμάτιστα έξοδα και ανατροπές ή ξαφνικές αλλαγές σε πληρωμές, αγορές, πωλήσεις ή διάφορες συναλλαγές, κλπ. Κι αυτό γιατί σχηματίζεται η ασταθής όψη Σελήνης-Ουρανού, που επίσης προκαλεί ένα πρόσκαιρο αίσθημα ανασφάλειας, όμως απ' το βραδάκι θα υποχωρήσει η επιρροή της.

Ζυγός

Η Σελήνη που βρίσκεται στο ζώδιό σας σχηματίζει σήμερα δύσκολη όψη με τον άστατο Ουρανό, μια επιρροή που σας κρατά σε εγρήγορση, κυρίως λόγω κάποιων απότομων συμπεριφορών αλλά και λόγω ορισμένων απροόπτων. Απ' το βραδάκι θα υποχωρήσει σταδιακά η νευρική αυτή επιρροή. Ίσως κι εσείς λειτουργήσετε κάπως αψυχολόγητα και αντιδραστικά.

Σκορπιός

Μια εσωτερική ανησυχία είναι λογικό να υπάρχει σήμερα με τη νευρική όψη Σελήνης-Ουρανού, όμως δεν θα κρατήσει πολύ, καθώς το βραδάκι θα εξασθενήσει. Μια επιρροή που φέρνει κάποια απρόοπτα στο χώρο δουλειάς, ενώ ίσως προκύπτουν και ορισμένα θέματα και μνήμες απ' το παρελθόν που σας ταράζουν. Όμως βλέπετε την αλήθεια ορισμένων καταστάσεων.

Τοξότης

Η ασταθής όψη Σελήνης-Ουρανού είναι πιθανό σήμερα να φέρει ξαφνικές αλλαγές σε σχέδιά σας, ενώ προκαλεί και κάποιες απότομες ή ψυχρές συμπεριφορές στα ερωτικά, από ή προς εσάς. Μέχρι αργά το απόγευμα θα είναι εμφανής η νευρική αυτή όψη. Πιθανές επίσης ξαφνικές αλλαγές σε συναντήσεις και σε δημιουργικά project.

Αιγόκερως

Κάπως νευρική μέρα, λόγω της ασταθούς όψης Σελήνης-Ουρανού, που θα λειτουργεί μέχρι αργά το απόγευμα, μια επιρροή που φέρνει διάφορα απρόοπτα και ξαφνικές αλλαγές, κυρίως στον επαγγελματικό χώρο αλλά και στο σπίτι. Προσέξτε τις απότομες αντιδράσεις και τη συναισθηματική ψυχρότητα – ίσως είστε παραπάνω αντιδραστικοί απ' ότι πρέπει σήμερα.

Υδροχόος

Κάποιες συζητήσεις μπορεί να τραβιούνται στα άκρα σήμερα και να υπάρχει φανατισμός ιδεολογικός και πολιτικός, ενώ λέγονται και λόγια απότομα. Η αντίθεση Σελήνης-Ουρανού μέχρι αργά το απόγευμα μπορεί να φέρει κάποιες ξαφνικές αλλαγές σε ταξίδια, σπουδές, νομικές υποθέσεις, μια άστατη επιρροή και με επικοινωνιακά απρόοπτα επίσης. Ψυχρότητα σε συγγενικές σχέσεις.

Ιχθύες

Ένα αίσθημα ανασφάλειας προκαλεί σήμερα η άστατη αντίθεση Σελήνης-Ουρανού, αλλά θα ξεπεραστεί το βράδυ. Έως τότε μπορεί να παρουσιαστούν ορισμένα απρόοπτα στα οικονομικά, ξαφνικά έξοδα, ενώ ίσως χρειαστεί να υποστηρίξετε άλλους ανθρώπους οικονομικά αλλά και ψυχολογικά. Η αλήθεια ορισμένων καταστάσεων ίσως σάς ταράζει. Πιθανή ψυχρότητα ερωτική.

Κριός

Σας κρατά σε εγρήγορση σήμερα η νευρική αντίθεση Σελήνης-Ουρανού, πιθανόν με κάποια απρόοπτα ή με ξαφνικές αλλαγές σε ραντεβού. Κυρίως μέχρι αργά το απόγευμα θα πρέπει να προσέξετε την επιρροή αυτή, η οποία επίσης ωθεί σε απότομες και ψυχρές συμπεριφορές – φροντίστε να μην πληγώσετε ανθρώπους με την ευθύτητά σας.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Well Being