Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

39χρονος ασελγούσε τα δυο τελευταία χρόνια σε 14χρονο

39χρονος ασελγούσε τα δυο τελευταία χρόν...

Ο 39χρονος συλληφθείς είχε απασχολήσει άλλες δυο φορές τις Αρχές

Θύμα ασέλγειας από έναν 39χρονο είχε πέσει τα δυο τελευταία χρόνια ένας 14 χρονος . Ο δράστης σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, κάποιες φορές είχε δώσει στον ανήλικο μικρά χρηματικά ποσά ενώ του είχε χορηγήσει και κάνναβη.

Η μητέρα του παιδιού που αντιλήφθηκε οτι κάτι κακό συνέβαινε στο παιδί της έκανε καταγγελία στο αρμόδιο τμήμα της Ασφάλειας Αττικής.

Μετά την διερεύνηση της καταγγελίας, ο 39χρονος συνελήφθη βραδυνές ώρες στις 12 Μαϊου από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής.

Όπως προέκυψε τις απογευματινές ώρες της ίδιας ημέρας, ο 39χρονος ο οποίος ήταν στο φιλικό περιβάλλον του θυματος προέβη σε ασελγείς πράξεις στον ανήλικο, ο οποίος πήγε στο σπίτι του υ, μετά από προηγούμενη μεταξύ τους επικοινωνία.

Σε έρευνα που έγινε στο σπίτι του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερες από πεντακόσιες κενές καρτέλες φαρμακευτικών σκευασμάτων, ποσότητα ναρκωτικών δισκίων και κάνναβης, δύο εσωτερικοί σκληροί δίσκοι και διακόσιοι δύο ψηφιακοί δίσκοι, σε δειγματοληπτικό έλεγχο των οποίων βρέθηκε υλικό παιδικής πορνογραφίας.

Ο 39χρονος συλληφθείς είχε απασχολήσει άλλες δυο φορές της Αρχές, το 2012 και το 2014 για κατοχή και διακίνηση υλικού παιδικής πορνογραφίας.

Ο συλληφθείς με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος του οδηγήθηκε για αποπλάνηση παιδιών, πορνογραφία ανηλίκων, ασέλγεια σε ανήλικο έναντι αμοιβής κατ’ εξακολούθηση και παραβάσεις της νομοθεσίας για τα ναρκωτικά στον αρμόδιο Εισαγγελέα Πρωτοδικών και παραπέμφθηκε σε Τακτικό Ανακριτή.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις