Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

/

Αποδοκίμασαν βουλευτή και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Αποδοκίμασαν βουλευτή και στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ

Στο στόχαστρο ο Τρ. Μηταφίδης και ο Δ. Δημητριάδης

Αντιμέτωποι με αποδοκιμασίες ήρθαν ο βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης και ο συντονιστής Α' Θεσσαλονίκης του κόμματος Δημήτρης Δημητριάδης, οι οποίοι έδωσαν το παρών στην εκδήλωση τιμής που διοργάνωσε το Εργατοϋπαλληλικό Κέντρο Θεσσαλονίκης (ΕΚΘ) για την 80η επέτειο από την εξέγερση των εργατών της Θεσσαλονίκης, στις 9 Μαΐου του 1936.

Η εκδήλωση είχε προγραμματιστεί να γίνει στο μνημείο του Εργάτη, μπροστά από το κτίριο του ΕΚΘ.

Στο σημείο βρίσκονταν εργαζόμενοι και συνταξιούχοι που εξέφρασαν με αποδοκιμασίες την δυσαρέσκεια τους για το γεγονός ότι ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης ψήφισε το ασφαλιστικό.

Ο πρόεδρος του ΕΚΘ, Παναγιώτης Τσαραμπουλίδης παρενέβη για να ηρεμήσει τα πνεύματα λέγοντας πως η εκδήλωση «είναι για όλους».

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Τριαντάφυλλος Μηταφίδης δήλωσε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ ότι «ιδιοκτήτες στην ιστορία δεν υπάρχουν». «Να μην συμπεριφέρονται ως ιδιοκτήτες της ιστορίας όσοι το έβαλαν στα πόδια τα προηγούμενα χρόνια και ανέχθηκαν ή υπηρέτησαν πολιτικές που οδήγησαν τη χώρα στα σημερινά τραγικά αδιέξοδα από τα οποία προσπαθεί να τη βγάλει ο ΣΥΡΙΖΑ», πρόσθεσε.

 

ΠΗΓΗ: tvxs.gr

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις