Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

CULTURE

/

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι Argo στην συνέντευξη Τύπου που έδωσαν στους ξένους δημοσιογράφους στην Eurovision -ΔΕΙΤΕ ΒΙΝΤΕΟ

Καλές εντυπώσεις άφησαν οι Argo στην συν...

Τη Δευτέρα του Πάσχα έκαναν και την 1η τους πρόβα στη σκηνή

Έκαναν ήδη την πρώτη τους πρόβα, την Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαίου 2016, στην σκηνή της φετινής Γιουροβίζιον, στην Στοκχόλμη ενώ στη συνέχεια συνάντησαν και τους ξένους δημοσιογράφους στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο λόγος για τους Argo που εκπροσωπούν φέτος την Ελλάδα και διαγωνίζονται στον 1ο ημιτελικό του 61ου Διαγωνισμού τραγουδιού της Eurovision, στην 2η θέση με το κομμάτι «Utopian land». Η πρώτη εντύπωση ήταν θετική και σύμφωνα με τα στοιχήματα και προγνωστικά, το ελληνικό τραγούδι πλησιάζει το όριο (βρίσκεται 12ο με 13ο ανάμεσα στις 18 χώρες του 1ου ημιτελικού) για να προκριθεί στον τελικό του Σαββάτου 14 Μαίου.

Στο μεταξύ τις καλύτερες εντυπώσεις άφησε και η συνέντευξη Τύπου των Αrgo στο πλαίσιο της Eurovision 2016 όπως μας γνωστοποίησε το επίσημο Ελληνικό σωματείο φίλων του θεσμού INFE GREECE που τους συνοδεύει στη Στοκχόλμη και ο αντιπρόεδρος τους, Μάκης Χαραλαμπόπουλος.

Η ελληνική αντιπροσωπεία (το συγκρότημα των Argo είναι εξaμελές) δεν δίστασε να απαντήσει στις ερωτήσεις των ξένων δημοσιογράφων, να παρουσιάσει "στα Ελληνικά "τα μουσικά όργανα που συνοδεύουν το τραγούδι επί σκηνής, να εξηγήσei το μήνυμα που θέλει φέτος το τραγούδι μας να περάσει στην Ευρώπη, κ.α.

Η Αρετή Μπίτα που συνοδεύει τους εκπροσώπους μας από την ΕΡΤ ως ο «φύλακας άγγελος» τους, ήταν επίσης παρούσα ενώ όλη η ομάδα χαμογελαστή, δεν έδειξε να δυσκολεύεται καθόλου στην συνέντευξη Τύπου όπως και στην σκηνή, στην πρώτη πρόβα που κύλησε πολύ καλά.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η συνέντευξη Τύπου θεωρήθηκε ως επιτυχημένη, απέσπασε θετικά σχόλια και ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε στο ταμπεραμέντο που διαθέτει η ελληνική ομάδα αλλά και στη θετική ενέργεια που εκπέμπουν όλα τα παιδιά.

*Όσοι παρακολούθησαν την 1η πρόβα των Argo και του “Utopian Land” μιλούν για ένα δυναμικό τραγούδι που συνδυάζεται από μία δυναμική χορογραφία που θυμίζει πάρα πολύ… Ζορμπά!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του επίσημου σωματείου φίλων Eurovision INFE GREECE που συνοδεύει την Ελληνική αποστολή και αυτή τη χρονιά στο εξωτερικό, η χορογράφος Μαρία Λυραράκη, «έκανε πάλι το θαύμα της» και το αποτέλεσμα επί σκηνής - με βάση τα όσα παρουσιάστηκαν και αποκαλύφθηκαν στην πρόβα - κατά γενική ομολογία φαίνεται «ν’ αρέσει».

Τα 6 μέλη της Ελληνικής αποστολής παλεύουν σε πείσμα όσων μας εμφανίζουν εκτός της βραδιάς του μεγάλου τελικού, πως στόχο έχουν να κάνουν την έκπληξη.

Σύμφωνα με όσα έχουν σχολιαστεί από τους ξένους φαν στη Ευρώπη, οι Argo κατάφεραν και έκλεψαν τις εντυπώσεις στην πρώτη τους πρόβα παρ’ όλα τα τεχνικά προβλήματα που υπήρξαν και είχαν να κάνουν με τους διοργανωτές Σουηδούς.

Εμφανίστηκαν με λευκά ρούχα στη σκηνή, όχι όμως αυτά που θα φορέσουν τη μεγάλη βραδιά. Ήταν υποχρεωμένοι από τους διοργανωτές να φορούν το χρώμα με το οποίο θα εμφανιστούν τη βραδιά του διαγωνισμού ώστε τεχνικά να έχουν ρυθμιστεί τα πάντα (φώτα, σκιάσεις, προβολείς κτλ).

Το λευκό θα είναι λοιπόν και το χρώμα που θα κυριαρχήσει στην εμφάνιση του ελληνικού συγκροτήματος, παραπέμποντας «οπτικά» στον Γιώργο Αλκαίο και το «Οpa» της Γιουροβίζιον του 2010.

Η 2η προγραμαμτισμένη πρόβα των Argo είναι για την Παρασκευή 6 Μαίου 2016.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Culture