Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Μεγάλη η πληρότητα στη γραμμή Πάτρα - Κεφαλονιά - Ιθάκη με το νέο πλοίο Speedrunner III της Levante Ferries

Μεγάλη η πληρότητα στη γραμμή Πάτρα - Κε...

Διπλό δρομολόγιο την Μ. Παρασκευή, Κυριακή του Θωμά και Δευτέρα έως και Τετάρτη του Πάσχα

Πολλοί θα είναι αυτοί που θα περάσουν τις άγιες ημέρες του Πάσχα στα νησιά του Ιονίου, την Κεφαλονιά και την Ιθάκη και μάλιστα θα προτιμήσουν για την μετακίνηση τους το νέο, μοντέρνο και ιδιαίτερα ταχύ πλοίο Speedrunner III της Levante Ferries του Ζακυνθινού επιχειρηματία Γιώργου Θεοδόση.

Όπως μας ενημέρωσαν από την Levante Ferries, η επιβατική κίνηση είναι αυξημένη τις μέρες αυτές για την Κεφαλονιά και την Ιθάκη αλλά και τη Ζάκυνθο και η ακτοπλοική γραμμή Πάτρα – Σάμη Κεφαλονιάς – Πισαετός Ιθάκης εμφανίζει για την Μ. Παρασκευή και το Μ. Σάββατο πληρότητα που αγγίζει το 100%, γεγονός ιδιαίτερα ευχάριστο. Σίγουρα πέρα από το γεγονός του πενθήμερου αργίας Πάσχα και Πρωτομαγιάς που κινητοποίησε πολλούς να φύγουν για λίγες μέρες απόδρασης και ξεκούρασης, μεγάλο ρόλο έχει παίξει το συγκεκριμένο πλοίο που κάνει πλέον το ταξίδι για το όμορφο νησί της Κεφαλονιάς σε πολύ πιο σύντομο χρόνο και πιο άνετα και ξεκούραστα.

Αξίζει να σημειωθεί πως για τις ημέρες της Μεγάλης Παρασκευής 29/4 (το ίδιο έγινε και την Μ. Τετάρτη και Μ. Πέμπτη) αλλά και της Δευτέρας του Πάσχα 2 Μαίου, Τρίτης 3/5 και Τετάρτης 4/5 καθώς και της Κυριακής του Θωμά 8/5/2016, για την διευκόλυνση των επιβατών υπάρχει διπλό δρομολόγιο από και προς την Κεφαλονιά, πάντα από το λιμάνι της Πάτρας.

Πιο συγκεκριμένα για τις παραπάνω μέρες, από Σάμη για Ιθάκη θα ξεκινά το πλοίο στις 08.40 το πρωί και στις 09.05 από την Ιθάκη για Πάτρα. Από την Πάτρα για Σάμη θα φεύγει στις 12 το μεσημέρι και στις 14.10 από την Σάμη για την Πάτρα ενώ στις 16.20 θα φεύγει και πάλι από Πάτρα για Ιθάκη και Σάμη.

Για το Μ. Σάββατο 30/4 και την Πέμπτη της Διακαινησίμου 5/5 έως και το Σάββατο 7/5, τα δρομολόγια στην συγκεκριμένη γραμμή διαμορφώνονται ως εξής:

Από Σάμη για Πάτρα στις 8 το πρωί.

Από Πάτρα για Σάμη στις 12 το μεσημέρι.

Από Σάμη για Ιθάκη στις 06.45 το πρωί και 07.45 από Ιθάκη για Σάμη και Πάτρα και στις 14.05 από Σάμη για Ιθάκη.

*Την Κυριακή του Πάσχα 1η Μαίου 2016 λόγω της αργίας της μεγάλης εορτής του Πάσχα δεν θα εκτελεστούν δρομολόγια ενώ από τις 9 Μαίου έως και τις 30 του μήνα, θα ισχύει το ένα δρομολόγιο στις 8 το πρωί από τη Σάμη για την Πάτρα και στις 12 το μεσημέρι από την Πάτρα για Σάμη.

Όσο για τα εισιτήρια, κοστίζουν 25 ευρώ το απλό (45 ευρώ μετ’ επιστροφής, έκπτωση δηλαδή περίπου 20%) ενώ το παιδικό, φοιτητικό, αναπηρικό και ΝΑΤ – 13 ευρώ.

Η τιμή για το αυτοκίνητο είναι 60 ευρώ και 108 ευρώ μετ’ επιστροφής και 17 ευρώ (30,50 μετ’ επιστροφής) και 25 ευρώ (45 ευρώ μετ’ επιστροφής) για τα δίκυκλα και τις μοτοσυκλέτες μεγαλύτερου κυβισμού αντίστοιχα.

Επιμέλεια - Τ. ΜΑΡΤΑΤΟΣ

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις