Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Ρούλα Πισπιρίγκου Βασιλιάς Κάρολος της Αγγλίας Κέιτ Μίντλετον
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

ΚΟΙΝΩΝΙΑ

/

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το φετινό TEDxPatras

Διαθέσιμα τα εισιτήρια για το φετινό TEDxPatras

Θα διοργανωθεί στο Royal Theater (Παλαιό Πτωχοκομείο), το Σάββατο 14 Μάϊου

Σε λιγότερες από τρεις εβδομάδες, στην σκηνή του Patras Royal Theater, στο εμβληματικό κτίριο της Πάτρας που επί χρόνια στέγαζε το Πτωχοκομείο της πόλης, θα ζωντανέψουν οι φωνές και οι αφηγήσεις ανθρώπων από διαφορετικούς μεν κόσμους αλλά με ένα κοινό όραμα: να ταξιδέψουν οι ιδέες τους σε κάθε γωνιά του πλανήτη και να γίνουν πυρήνες αλλαγής, δίνοντας στο κοινό τη δημιουργική ώθηση να διεκδικήσει και να αξιοποιήσει τις δικές του προσωπικές ευκαιρίες.

«Ευκαιρίες» είναι άλλωστε ο τίτλος του TEDxPatras 2016. Αν κι εσείς δεν θέλετε να χάσετε την "ευκαιρία" να ζήσετε αυτή τη μοναδική εμπειρία, μπορείτε πλέον να κλείσετε τη θέση σας, για να παρακολουθήσετε τις ομιλίες και να συμμετάσχετε στο ολοκληρωμένο πρόγραμμα της εκδήλωσης. Σ

ε μια ιστορική συγκυρία που η διεκδίκηση ευκαιριών φαντάζει φρούδα ελπίδα, οι διοργανωτές τουTEDxPatras μας καλούν σε μια μέρα γεμάτη γνώση και εμπειρίες να εξερευνήσουμε, να δημιουργήσουμε και να διαδώσουμε από κοινού ρηξικέλευθες ιδέες και να αδράξουμε νέες ευκαιρίες.

Πρόκειται για τη φετινή διοργάνωση του TEDxPatras, που για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά φιλοδοξεί να φέρει στην πόλη «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν».

Οι φετινές ομιλίες εστιάζουν όλες στις «Ευκαιρίες», καθώς «Opportunities» είναι ο θεματικός άξονας πάνω στον οποίο κλήθηκαν να τοποθετηθούν οι ομιλητές. Και τι θα ήταν το TEDxPatras χωρίς τους ομιλητές του;

Θα ήταν μια θεατρική παράσταση χωρίς τους ηθοποιούς της! Τα σκηνικά, τα φώτα, τα κοστούμια και η μουσική θα δημιουργούσαν την αίσθηση ενός θεάματος που είναι έτοιμο να ξετυλιχθεί μπροστά στα μάτια των θεατών του. Θα έλειπε, όμως, η ώθηση της φωνής και της κίνησης που ξεπηδά μέσα από τους δημιουργούς κάθε ιδέας και δράσης και μετεξελίσσεται σε αφορμή αλλαγής του ειδικότερου και γενικότερου περιβάλλοντός μας.

Το TEDxPatras 2016 θα φιλοξενήσει στη σκηνή του Royal Theater μία ενδιαφέρουσα γκάμα ομιλητών πανελλαδικής εμβέλειας και διεθνούς κύρους, οι οποίοι θα μιλήσουν για «ευκαιρίες», καταθέτοντας ο καθένας τους «ιδέες που αξίζει να διαδοθούν» από τον τομέα εξειδίκευσης και δραστηριοποίησής του.

Ως ομιλητές του φετινού TEDxPatras έχουν μέχρι στιγμής ανακοινωθεί ο δημοφιλής Ηλίας Μαμαλάκης, η βραβευμένη διεθνώς δασκάλα Αγγελική Παππά, ο Διευθυντής Εταιρικών Σχέσεων της Google, Διονύσης Κολοκοτσάς, ο Χρήστος Ηλιάδης (μέλος του Δ.Σ. της Ελληνικής Ένωσης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου), ο Μπάμπης Κουλούρας (Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Άνω Σύρου και επικεφαλής της Ομάδας Καβάφη) και ο Μενέλαος Μυρίλλας (φωτογράφος και εκ των ιδρωτών του φωτοειδησεογραφικού πρακτορείου SOOC).

Και έπεται συνέχεια, καθώς τις προσεχείς ημέρες θα ακολουθήσουν ανακοινώσεις σχετικά και με τους υπόλοιπους ομιλητές που έχουν προσκληθεί στο φετινό TEDxPatras και τις εμπειρίες/ευκαιρίες που η πολυμελής ομάδα διοργάνωσης του έχει ετοιμάσει για τους θεατές. Απομένει δε και η ανακοίνωση εμπειριών και εργαστηρίων που θα πλαισιώσουν την όλη εκδήλωση.

Οι ενδιαφερόμενοι για την απόκτηση των εισιτηρίων του TEDxPatras 2016 δεν έχουν παρά να ακολουθήσουν τη διαδικασία που υποδεικνύεται στην εξής διεύθυνση:

https://www.viva.gr/tickets/seminars/royal-theater/tedxpatras-opportunities/

 

 

Άλλα χρήσιμα Links:

www.tedxpatras.com

www.facebook.com/tedxpatras

www.twitter.com/tedx_patras

www.instagram.com/tedxpatras

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Ειδήσεις