Back to Top
#TAGS ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΠΑΤΡΩΝ Αιγιάλεια Νάσος Νασόπουλος Γυναικοκτονία Ρούλα Πισπιρίγκου Travel West Forum
Αγγελίες
Μην ψάχνεις, βρες στο
THE BEST

EXODOS

/

Live ο Πάνος Κιάμος στην Πάτρα τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαΐου

Live ο Πάνος Κιάμος στην Πάτρα τη Δευτέρ...

Αναμένεται να ξεσηκώσει το Πατρινό κοινό ερμηνεύοντας όλες τις επιτυχίες του

Ο δημοφιλής λαικός τραγουδιστής Πάνος Κιάμος που την φετινή  χειμερινή περίοδο εμφανίστηκε στο γνωστό στέκι της Αθήνας Club 22 Live Stage, μαζί με την Αγγελική Ηλιάδη και τους Kings, καταφθάνει στην Πάτρα για μία live μουσική εμφάνιση την Δευτέρα του Πάσχα το βράδυ σε γνωστό κέντρο διασκέδασης της πόλης.

Μην ξεχνάμε πως τη Δευτέρα του Πάσχα 2 Μαίου 2015 θα είναι και η γιορτή του Αγίου Γεωργίου. Ο Πάνος Κιάμος έχει εμφανιστεί κατά το παρελθόν κι άλλες φορές στην Πάτρα και πάντα με μεγάλη επιτυχία.

Ο 40χρονος λαικός τραγουδιστής έχει γνωρίσει επιτυχία με κομμάτια όπως «Σφύριξα κι έληξες» και «Φωτιά με φωτιά» αλλά και το «Από Αστέρι Σε Αστέρι» (Να ‘σαι Μαζί Μου Καλή).

Μάλιστα τη μουσική στο τραγούδι «Από Αστέρι Σε Αστέρι», την έχει γράψει ο Γιώργος Σαμπάνης και στίχους ο Νίκος Γρίτσης. Άλλες πρόσφατες επιτυχίες του είναι τα κομμάτια «Τρελοκομείο», «Πως θα τη βγάλω», κ.α.

Ο Πάνος Κιάμος θεωρείται ο καλλιτέχνης των επιτυχιών και της διασκέδασης τα τελευταία 15 χρόνια. Είναι ένας καλλιτέχνης φαινόμενο της ελληνικής μουσικής σκηνήςμε πολλά σουξέ όπως Φωτιά με φωτιά, Δε μου περνάς, Κάτσε και μέτρα, Νίκησες πάλι, Ολοκαίνουριος, κ.α.

Στην Πάτρα θα εμφανιστεί το βράδυ της Δευτέρας του Πάσχα πλαισιωμένος από την ορχήστρα του στο κέντρο Αστέρια, Όθωνος Αμαλίας και Τριών Ναυάρχων.

Ακολουθήστε το thebest.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο thebest.gr

Life